Agile Coach/TrainerApply
Uppskattar du utmaningen att arbeta i dynamiska och krävande omgivningar med kvalitet, agila arbetssätt och kreativitet som dina främsta drivkrafter?

Är du en Agile Coach som är passionerad över vad du gör?

Har du inställningen att vi vinner när vi arbetar tillsammans som team, och initiativförmågan och drivet som krävs att hjälpa organisationer och företag ta till sig fördelarna av ett agilt arbetssätt genom att tänka framåt?

Då ska du söka dig till ett av de starkast lysande konsultföretagen på marknaden. Tillsammans med dina erfarna och kunniga konsultkollegor kommer du att utbilda, coacha och skapa kundvärde för våra uppdragsgivare som vill förbättra sina verksamheter med agila arbetssätt. Tillsammans kommer vi att förändra världen till det bättre.

Du har god kompetens inom områden såsom Bimodal IT, Agile, Scrum, Lean, Lean Startup, Kanban, SAFE, DEVOPS. Förmodligen har du också praktisk erfarenhet av arbete inom någon av rollerna Product Owner, Product Manager eller Scrum Master.

På Biner kommer du att få förmånen att arbeta med IT & verksamhetsfrågor på strategisk, taktisk och operativ nivå och med de utmaningar som våra kunder står inför som t.ex. komplexa system, hantering av data, outsourcing, effektivisering och värdeskapande IT-leveranser.

Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Vi sätter upp mål och arbetar tillsammans för att accelerera din professionella utveckling och du får ta del av att arbeta i ett unikt nätverk av erfarna kollegor med intressanta kunder. Vi arbetar för en stark sammanhållning och kultur med goda möjligheter att påverka sin egen roll och situation.

Apply for this job