IT Business AnalystApply
Som IT Business Analyst hos Biner arbetar du med att säkerställa att verksamhetens behov av förändring omsätts till processbeskrivningar och IT-systemkrav.

Till vårt Göteborgskontor söker vi dig som har erfarenhet av verksamhetskritiska IT-förändringsprojekt och har förmågan att se och stärka samspelet mellan verksamhet och IT i rollen som Verksamhetsanalytiker/Business Analyst.
 
Du har lätt för att förstå en komplex verksamhet och är rutinerad i arbetet med att kartlägga process- och informationsflöden samt samla in och strukturera krav.
 
Utmaningen i våra uppdrag ligger ofta i att skapa struktur, transparens och förenkla sammanhang i en komplex miljö. Du har därför förmågan att hantera många olika intressenters varierande krav samt kan navigera i det politiska landskap som detta innebär. Du trivs i rollen att leda och facilitera workshops och kan hantera både svenska och engelska i ditt dagliga arbete i våra kunduppdrag.
 
Du har en stark personlig drivkraft, är lyhörd, social samt prestigelös. Du är van att skapa och framföra välstrukturerade presentationer med stringent resonemang. Du trivs med att leda andra i arbete och att ta egna initiativ då du får stort individuellt ansvar. Du drivs av kvalitet och att leverera lösningar utöver det vanliga. Du tänker ofta ett steg längre och slutför alltid ditt uppdrag.
 
Bland dina kvalifikationer ser vi gärna en relevant högskoleexamen, förmodligen som civilingenjör eller liknande systemvetenskaplig utbildning.

Apply for this job