Information om Biner

Biner är ett ungt och dynamiskt konsult- och utbildningsföretag specialiserat på förändringsledning, enterprisearkitektur och verksamhetsanalys.

Vårt namn ’’Biner” kommer från det engelska ordet ”carabiner”, vilket betyder karbinhake. Karbinhaken symboliserar vår förmåga att sammankoppla verksamhet och IT för att stärka våra uppdragsgivares affärer.

Biner är ett kompetensinriktat företag med ett pragmatiskt angreppssätt. Vi utbildar i och bidrar till utvecklingen av internationella best practices inom våra kunskapsområden samtidigt som vi genom coaching och konsulting bidrar till att öka våra uppdragsgivares förmåga att driva förändringsarbete på ett framgångsrikt sätt.

Vi startade vår verksamhet år 2000 och är idag 25 anställda med kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi är stolta över att ha medarbetare med en mycket gedigen kompetens kombinerat med ett stort engagemang och en passion för det de gör.

Du finner mer information om oss och vårt erbjudande här på vår webbsida. Du är också alltid välkommen att kontakta oss.