Biner Academy – från teori till praktik

Biner Academy är fokuserade på utbildning för förändringshantering på strategisk nivå för företagsledare, specialister och konsulter.

Vi erbjuder kurser inom Verksamhetsanalys (Business Analysis), Arkitektur och Projektledning. Våra unika och populära kursupplägg har tagits fram av våra konsulter med praktiskt erfahrenhet i olika uppdrag hos våra kunder.

Har du frågor om kurser, avtalsrabatter eller vilken utbildning som passar just dig? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Varför Biner?

 Utbilda och certifiera dig samtidigt

Biner är ackrediterade av världskända APMG och The Open Group. Det gör att våra utbildningar uppfyller strikta krav, och att vi kan erbjuda certifiering direkt i samband med kursen.

 Ta dig snabbt från teori till praktik

Våra kurser och utbildningar gör dig redo för ett praktiskt arbete och ger dig de rätta förutsättningarna att kunna hjälpa ditt företag eller din organisation att möta morgondagens förändringar.

 Den mest uppdaterade utbildningen

Biner är den ledande organisationen inom Arkitektur, Projektledning och Verksamhetsanalys. Våra utbildningar hålls alltid uppdaterade i enlighet med de internationella standarderna.

 Välj precis vad som passar dig

Vi erbjuder flexibla lösningar från utbildningsspår till separata kurser i form av schemalagda utbildningar, e-learning och företagsanpassade utbildnings- och coachningsprogram.

 Utbildning av seniorkonsulter

Biners konsulter är ansvariga för komplexa projekt i ledande svenska företag. I våra utbildningar delar de med sig av sina erfarenheter från verkligheten och ger mervärde genom sin expertis och passion.

 Företagsanpassade utbildningar

Biner erbjuder även utbildningar skräddarsydda efter ditt företags unika behov och situation. Vi kommer till er och håller utbildningen. Det blir mer billigare, mer tidseffektivt, personligt, och bekvämt!

Populära kurser

TOGAF Foundation & Certified

Vårt mest populära kursuppslag, där e-learningdelen TOGAF Foundation ger grunderna och klassrumsdelen TOGAF Certified går på djupet. Effektiv utbildning med certifiering på köpet!

Läs mer om kursen
PRINCE2 Foundation & Practitioner

Studera PRINCE2 Foundation som e-learning och PRINCE2 Practitioner som klassrumskurs till ett förmånligt pris. Certifiering på plats ingår.

Läs mer om kursen
Business Analysis in Practice

Kursen Business Analysis in Practice förser dig med teori och praktisk kunskap för en karriär inom verksamhetsanalys. Vi har utgått från våra egna erfarenheter från projekt och kombinerat dessa med erkända standarderna BABOK och PMI-PBA.

Läs mer om kursen

Utbildningar för olika behov

Traditionella kurser

Individuella, schemalagda utbildningar i hela skandinavien för arkitekter, chefer och projektledare. Vi erbjuder även företagsanpassade utbildningar.

Utbildningspaket

Prisvärda utbildningspaket som kombinerar traditionella kurser med e-learning. Passar dig som snabbt vill komma igång eller certifieras på hög nivå.

E-learning

Föredrar du att gå en utbildning när det passar dig, oavsett tid på dygnet, och inte vara bunden till en viss plats? Titta då närmare på våra e-learningkurser.

Frukostmöten & Seminarier

Håll utkik efter Biners kostnadsfria seminarier. Vi delar med oss av våra kunskaper kring Projektledning och Arkitektur.

 


The word TOGAF is a registered trademark of The Open Group in the United States and other countries.
ArchiMate® is a registered trademark of The Open Group.
PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.
PMI-PBA® has been developed by the Project Management Institute (PMI)® to meet the growing demand for business analysts.