Agile Coach/TrainerApply
Uppskattar du utmaningen att arbeta i dynamiska och krävande omgivningar med kvalitet, agila arbetssätt och kreativitet som dina främsta drivkrafter?

I moderna lokaler på Lindholmspiren hittar du Biner. Vi är ett konsult- och utbildningsföretag, som verkar i gränssnittet mellan verksamhet och IT. Hos oss arbetar branschens främsta experter inom agila arbetssätt, verksamhetsanalys, arkitektur och projektledning.

Varför kommer du att trivas på Biner?
Är du passionerad över den agila metodiken och vill ligga i teknisk framkant så har du kommit till rätt bolag. Tillsammans med dina erfarna och kunniga kollegor kommer du att utbilda, coacha och skapa kundvärde för våra uppdragsgivare som vill förbättra deras verksamheter. Du kommer att bli personen som sätter grunden för den agila strukturen och bygger upp ett nytt och modernt arbetssätt och tillsammans kommer vi att förändra världen till det bättre.

Vad krävs för att trivas hos oss?
Har du inställningen att vi vinner när vi arbetar tillsammans som team, samt tar eget initiativ och har handlingskraften att hjälpa våra kunder med agila arbetssätt, är du den vi söker.

  • Du bör minst ha 3 års erfarenhet som Produktägare, Scrum Master, Product Manager, Agile Coach eller liknande roll
  • Du har god kompetens inom områden såsom Bimodal IT, Agile, Scrum, Lean, Lean Startup, Kanban, SAFE, DEVOPS.
  • Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Att vara konsult på Biner
På Biner är våra medarbetare vår framgång, idag är vi cirka 30 anställda och har en stark tillväxt. Våra konsulttjänster är eftertraktade och våra medarbetare kombinerar gedigen kompetens inom verksamhet och teknik med ett stort engagemang för sitt arbete.

Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Vi sätter upp mål och arbetar tillsammans för att accelerera din professionella utveckling. Du får ta del av att arbeta i ett unikt nätverk av erfarna kollegor med intressanta kunder. Vi arbetar för en stark sammanhållning och kultur med goda möjligheter att påverka sin egen roll och situation.

Tveka inte att kontakta oss!
Ring, smsa eller skicka ett mail till Talent Acquisition Manager Isabell Josefsson med bifogat CV eller länk till din LinkedIn-profil så kontaktar hon dig. Du kan även skicka en spontanansökan.

Mail: Isabell.Josefsson@biner.se
Tel: 0703-02 39 54

Connecta med Isabell på LinkedIn!

Apply for this job