IT Business AnalystApply
Som IT Business Analyst hos Biner arbetar du med att säkerställa att verksamhetens behov av förändring omsätts till processbeskrivningar och IT-systemkrav.

I moderna lokaler på Lindholmspiren finner du Biner. Vi är ett konsult- och utbildningsföretag, som verkar i gränssnittet mellan verksamhet och IT. Hos oss arbetar branschens främsta experter inom agila arbetssätt, verksamhetsanalys, arkitektur och projektledning.

Varför kommer du att trivas på Biner?

Du kommer arbeta i en rådgivande roll där du analyserar kundens nuvarande situation för att förstå verksamhetens behov och omvandla dessa till IT-krav. Utmaningen i våra uppdrag ligger ofta i att skapa struktur, transparens och förenkla sammanhang i en komplex miljö. Du blir länken mellan kund och utvecklingsteam och säkerhetsställer att teamet identifierar och levererar en konkurrenskraftig lösning. Har du arbetat med verksamhetsanalys, kravanalyser, modellering samt projektledning så är du rätt person för rollen.

Vad krävs för att trivas hos oss?
Med vårt stora kundfokus behöver du ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. Rollen innebär ofta att man arbetar i verksamheter som kännetecknas av hög förändringstakt vilket också kräver att du har en stark personlig drivkraft, är lyhörd, social samt prestigelös.

  • Du har minst 3 års erfarenhet som Business Analyst eller liknande roll.
  • Du trivs med att leda andra i arbete och att ta egna initiativ då du får stort individuellt ansvar.
  • Du förstår uppdragsgivarens behov och kan omsätta behoven till en lösning.
  • Du har en relevant högskoleexamen, förmodligen som civilingenjör eller liknande systemvetenskaplig utbildning.
  • Förmåga att arbeta obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet från agilt arbete är meriterande.

Att vara konsult på Biner
På Biner är våra medarbetare vår framgång, idag är vi cirka 30 anställda och har en stark tillväxt. Våra konsulttjänster är eftertraktade och våra medarbetare kombinerar gedigen kompetens inom verksamhet och teknik med ett stort engagemang för sitt arbete.

Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Vi sätter upp mål och arbetar tillsammans för att accelerera din professionella utveckling. Du får ta del av att arbeta i ett unikt nätverk av erfarna kollegor med intressanta kunder. Vi arbetar för en stark sammanhållning och kultur med goda möjligheter att påverka sin egen roll och situation.

Tveka inte att kontakta oss!
Ring eller skicka ett mail till oss med bifogat CV eller länk till din LinkedIn-profil så kontaktar vi dig. Du kan även skicka en spontanansökan.

Mail: career@biner.se
Tel: 031-7430780

Följ oss gärna på LinkedIn för ytterligare information och jobbmöjligheter!


Apply for this job