Projektledare i internationell miljöApply
Som konsult och Projektledare hos Biner arbetar du med att planera och leda våra kunders projekt och förändringsinitiativ till framgång.

I moderna lokaler på Lindholmspiren finner du Biner. Vi är ett konsult- och utbildningsföretag, som verkar i gränssnittet mellan verksamhet och IT. Hos oss arbetar branschens främsta experter inom agila arbetssätt, verksamhetsanalys, arkitektur och projektledning.

Varför kommer du att trivas på Biner?
Är du en social, målorienterad samt har lätt för att förstå en komplex verksamhet och har en passion för att leda mjukvaruutveckling framåt och en vilja att kontinuerligt experimentera, lära dig och tillämpa nya färdigheter och arbetssätt, ser vi dig i denna roll. Tillsammans med dina erfarna och kunniga kollegor kommer du att skapa kundvärde för våra uppdragsgivare som vill förbättra deras verksamheter.

Vad krävs för att trivas hos oss?
Vi ser att du har en stark personlig drivkraft, är lyhörd, social samt prestigelös. Du trivs med att leda andra i arbete och att ta egna initiativ då du får stort individuellt ansvar. Du drivs av kvalitet och att leverera lösningar utöver det vanliga.

  • 2-5 års erfarenhet som IT-projektledare, arbetslagsledare eller motsvarande i konsultform.
  • Passion för att leda mjukvaruutveckling och en vilja att kontinuerligt experimentera, lära dig och tillämpa nya färdigheter och arbetssätt.
  • Förmåga att arbeta obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Minst en kandidatexamen eller motsvarande från universitet eller högskola. Gärna som civilingenjör eller liknande systemvetenskaplig utbildning.

Att vara konsult på Biner
På Biner är våra medarbetare vår framgång, idag är vi 30 anställda och har en stark tillväxt. Våra konsulttjänster är eftertraktade och våra medarbetare kombinerar gedigen kompetens inom verksamhet och teknik med ett stort engagemang för sitt arbete.

Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Vi sätter upp mål och arbetar tillsammans för att accelerera din professionella utveckling och du får ta del av att arbeta i ett unikt nätverk av erfarna kollegor med intressanta kunder. Vi arbetar för en stark sammanhållning och kultur med goda möjligheter att påverka sin egen roll och situation.

Tveka inte att kontakta oss!
Ring eller skicka ett mail till oss med bifogat CV eller länk till din LinkedIn-profil så kontaktar vi dig. Du kan även skicka en spontanansökan.

Mail: career@biner.se
Tel: 031-7430780

Följ oss gärna på LinkedIn för ytterligare information och jobbmöjligheter!

Apply for this job