Solution ArchitectApply
Vill du jobba i gränslandet mellan affärer och IT? Vi söker dig som har erfarenhet av lösningsarkitektur och erfarenhet av att realisera IT-lösningar i rollen som Solutions Archticet. Har du även en vision att ta nästa steg till Enterprise nivå hjälper vi dig på vägen.

I moderna lokaler på Lindholmspiren hittar du Biner. Vi är ett konsult- och utbildningsföretag, som verkar i gränssnittet mellan verksamhet och IT. Hos oss arbetar branschens främsta experter inom agila arbetssätt, verksamhetsanalys, arkitektur och projektledning.

Varför kommer du att trivas på Biner?
Gillar du att arbeta med kombinationen IT, människor och förändring? Som Solutions Architect hos våra uppdragsgivare är du lösningsansvarig samt rådgivare för uppdrag och utvecklingsprojekt till våra kunder. Du säkerställer alla aspekter så som funktion, stabilitet, skalbarhet, förvaltningsbarhet och prestanda enligt uppsatta principer och riktlinjer. Tillsammans med dina erfarna och kunniga kollegor kommer du ha ett tätt samarbete och blir avgörande för att nå framgång.

Utmaningen i våra uppdrag ligger ofta i att skapa struktur, transparens och förenkla sammanhang i en komplex miljö. Du har därför förmågan att hantera många olika intressenters varierande krav samt kan navigera i det politiska landskap som detta innebär.

Vad krävs för att trivas hos oss?
Som person är du orädd men prestigelös med stark drivkraft. Du har en förmåga att se till helheten utifrån ett framtidsperspektiv. Du är van att skapa och framföra välstrukturerade presentationer med stringent resonemang. Vidare trivs du med att leda andra i arbete och att ta egna initiativ då du får stort individuellt ansvar. Du är resultatorienterad, analytisk och proaktiv.

  • Du har erfarenhet av att ha arbetat i branschen i ca 5 år.
  • Du har tidigare arbetat i roller inom arkitektur.
  • Du har erfarenhet av stora och komplexa organisationer.
  • Du har högskoleexamen i datavetenskap, civilingenjör, datateknik eller relaterade områden/motsvarande erfarenhet.
  • Förmåga att arbeta obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Meriterande om du har arbetat agilt eller motsvarande.


Att vara konsult på Biner
På Biner är våra medarbetare vår framgång, idag är vi cirka 30 anställda och har en stark tillväxt. Våra konsulttjänster är eftertraktade och våra medarbetare kombinerar gedigen kompetens inom verksamhet och teknik med ett stort engagemang för sitt arbete.

Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Vi sätter upp mål och arbetar tillsammans för att accelerera din professionella utveckling. Du får ta del av att arbeta i ett unikt nätverk av erfarna kollegor med intressanta kunder. Vi arbetar för en stark sammanhållning och kultur med goda möjligheter att påverka sin egen roll och situation.

Tveka inte att kontakta oss!
Ring eller skicka ett mail till oss med bifogat CV eller länk till din LinkedIn-profil så kontaktar vi dig. Du kan även skicka en spontanansökan.

Mail: career@biner.se
Tel: 031-7430780

Följ oss gärna på LinkedIn för ytterligare information och jobbmöjligheter!


Apply for this job