video

Ny version av SPARX EA på gång

Av Daniel Bjarsch

Biner är godkänd utbildningspartner och återförsäljare av modelleringsverktyget Sparx Enterprise Architect som nu utkommit med version 14. I den nya versionen finns bland annat numera stöd för metamodeller, både inbyggda och egendefinierade, för att skapa relevanta diagram skräddarsydda efter mottagarnas intressen och behov av information.


Nya Sparx Enterprise Architect 14 garanterar även en effektivare modellering i ett mer dynamiskt och lättarbetat gränssnitt. Möjligheten att skapa diagram med hjälp av mönster och wizards är kraftigt förbättrad. Många av de inbyggda notationerna och teknologierna har också fått ett flertal värdefulla förbättringar.

I videon nedan ser du fler av de nya funktionerna.

Sparx Systems tillhandahåller leverans och löpande support av prisvärda, produktiva och användarvänliga programvaror inom modellering. Biner samarbetar med Sparx Systems på den nordiska marknaden. 

Kurser

Online E-Learning

E-learningkursen för att ge dig möjlighet att testa dina kunskaper innan du gör någon av IIBA®-certifieringstest för ECBA, CCBA eller CBAP.

IIBA® certifieringsförberedande e-learning

Verksamhetsanalys

Online E-Learning

Maximera dina chanser att lyckas med certifiering i PMI Professional in Business Analysis (PMI-PBA)® med vår förberedande e-learningkurs. 

PMI-PBA® Certifieringsförberedelse

Verksamhetsanalys

Online E-Learning

Kursen består av en grundläggande genomgång av principerna för EA och ramverket TOGAF 9 enligt krav för certifiering från The Open Group.

TOGAF®9 Training Foundation

Arkitektur

2 dagar Klassrumskurs

Få förståelse för det Lean-Agila förhållningssättet och varför det är så effektivt i dagens snabbrörliga marknad och lär dig vad det innebär att leda en Lean-Agile transformation.

Leading SAFe® 4.6

Nästa datum: 17 dec Plats: Göteborg, Stockholm

3 dagar Klassrumskurs

Få en djupare inblick i hur arkitektur möjliggör ett kontinuerligt värdeflöde och hur arkitekter aktivt deltar och bidrar till ett Lean-Agilt företag och arbetssätt.

SAFe® for Architects

Nästa datum: 20 jan Plats: Stockholm, Göteborg

2 dagar Klassrumskurs

Lär dig ett beprövat arbetssätt att utföra de aktiviteter och hantera de verktyg som du behöver för att hantera backloggar och driva agila program.

SAFe® Product Owner / Product Manager

Nästa datum: 3 feb Plats: Göteborg, Stockholm

3 dagar Blended Learning

Marknadens snabbaste och mest kostnadseffektiva kurs i det populära ramverket.

TOGAF 9 standard Training Foundation & Certified (blended)

Nästa datum: 4 feb Plats: Göteborg, Stockholm

3 dagar Klassrumskurs

Lär dig det praktiska tillvägagångssätt och få den teoretiska kunskap du behöver för att arbeta effektivt som verksamhets­analytiker i din organisation.

Business Analysis in Practice

Nästa datum: 11 feb Plats: Göteborg, Stockholm

1 dag Klassrumskurs

Lär dig hur bland annat hur du tillämpar DevOps principer i en verklig situation och hur du skapar bättre flöde i dina team.

The Phoenix Project - A DevOps business simulation

Nästa datum: 25 feb Plats: Göteborg

2 dagar Klassrumskurs

Modellera krav och arkitektur med verktyget Sparx Enterprise Architect! En praktisk kurs som kombinerar teori och praktik.

Sparx Enterprise Architect

Nästa datum: 25 feb Plats: Göteborg, Stockholm

2 dagar Klassrumskurs

Få två dagars drillning i de nödvändiga kunskaper och erfarenheter du behöver i rollen som Product Owner.

Product Owner Boot Camp

Nästa datum: 18 mars Plats: Göteborg, Stockholm

1 dag Klassrumskurs

Bli en högpresterande teammedlem i ett Agile Release Train (ART) och lär dig hur du samarbetar effektivt med andra team.

SAFe® for Teams

Nästa datum: 16 apr Plats: Gothenburg

3 dagar Klassrumskurs

I denna 3-dagars kurs kommer du som deltagare att få ta del av och lära dig de praktiska verktyg och tekniker som är nödvändiga för att implementera Lean Portfolio Management för a...

SAFe® Lean Portfolio Management

Nästa datum: 20 apr Plats: Göteborg

2 dagar Klassrumskurs

Lär dig att kartlägga värdeströmmar genom Delivery Pipeline, från idé till intäkt, samt lära dig hur du identifierar och eliminerar flaskhalsar.

SAFe® DevOps

Nästa datum: 23 apr Plats: Göteborg, Stockholm