E-learning IIBA® certifieringsförberedande e-learning

3 995,00 kr
ex. moms
Längd
6 månader
Studera i din egen takt
Språk
Engelska
Support på svenska och engelska

Ingår alltid

  • Tillgång till kursen i 6 månader
  • Flexibelt lärande i din egen takt
  • Lär dig från erfarna proffs
  • Support från duktiga kursledare
  • Rikt läromaterial

Varför IIBA® certifieringsförberedande e-learning?

Biner har tagit fram den här e-learningkursen för att ge dig möjlighet att testa dina kunskaper innan du gör någon av IIBA®-certifieringstest för ECBA, CCBA eller CBAP. Vi har utvecklat kursen för att hjälpa dig att bli väl förberedd inför certifieringen.

Vad kommer jag att lära mig?

Biner har tagit fram den här e-learningkursen för att ge dig möjlighet att testa dina kunskaper innan du gör någon av IIBA®-certifieringstest för ECBA, CCBA eller CBAP. Vi har utvecklat kursen för att hjälpa dig att bli väl förberedd inför certifieringen.

Kursen innehåller 6 olika testmoduler och ett simulerat test. IIBA® har bestämt sig för att inte publicera procentandelen av korrekta svar som du måste uppnå för att klara testet, men enligt Biner Academy är 75% korrekta svar mer än tillräckligt.

I testmodulerna presenteras frågor från de olika kunskapsområdena i BABOK. Testerna består av 6 moduler med 30 blandade frågor i varje modul. För att hjälpa till med ditt lärande får du omedelbar feedback om en fråga besvaras felaktigt och du får en hänvisning till var du hittar det korrekta svaret i BABOK.

Det simulerade certifieringsprovet består av 150 slumpmässigt utvalda frågor som representerar alla BA-domäner enligt IIBA-certifieringsplanen. Du har 3 timmar på dig att slutföra testet. Detta test hjälper dig att utvärdera din förmåga att klara IIBA®-testet. Testet kan göras en obegränsad mängd gånger tills du känner dig beredd att ta det verkliga IIBA®-certifieringsprovet.

Syftet med e-learningen är att förbereda dig för själva IIBA certifieringen.

Träffa din kursledare

Jon Nordhammer

Kursledare & konsult

I nästan ett decennium har Jon arbetat som verksamhetsanalytiker med komplexa projekt inom internationella organisationer. Jon har den teoretiska kunskapen och den praktiska förmågan att både genomföra förändringar och säkerställa affärsnytta.I kurserna delar han med sig av sina erfarenheter och lärdomar – om hur man undviker fallgropar och skapar det värde man vill åstadkomma.

Kursledare

Mikael Stenhamn

Kursledare & konsult

Mikael har 26 års erfarenhet som utvecklare, testare, verksamhetsanalytiker, projektledare, managementkonsult, IT-chef, VD, coach och utbildare både inom den offentliga och privata sektorn. Han har en stark akademisk bakgrund i systemvetenskap, informatik och ekonomi samt certifieringar som bas. Både utbildning och erfarenhet har inhämtats i Sverige såväl som utomlands. All denna samlade erfarenhet och kunskap delar han entusiastiskt med sig av under kurserna och knyter på så sätt teorin mot praktiska exempel från verkligheten. Han brinner för att ge kursdeltagare många aha-upplevelser och insikter som berikar inte bara deltagarna utan även senare verksamheterna deltagarna verkar i.

Kursledare

Redo att sätta igång?

Pris

IIBA® certifieringsförberedande e-learning

3 995,00 kr ex. moms