E-learning PRINCE2® Foundation & Practitioner

15 995,00 kr
ex. moms
Längd
6 månader
Studera i din egen takt
Språk
Engelska
Support på svenska och engelska.
Certifiering
Foundation & Practitioner
Certifiering ingår.

Ingår alltid

  • Fri tillgång till kursen i 6 månader
  • Flexibelt lärande i din egen takt
  • Lär dig från erfarna proffs
  • Support från duktiga lärare
  • Rikt läromaterial

Spara 4 995 SEK!

Det här populära och prisvärda paketet består av både vår grund­kurs och fördjupnings­kurs i PRINCE2 samt certifiering på bägge nivåer. Dessutom ingår den ultimata handboken "Managing Successful Projects with PRINCE2".

PRINCE2® (PRojects IN a Controlled Environment) har använts i tusentals projekt världen över. Metoden hjälper dig och ditt företag att uppnå förändringar med rätt avkastning, nytta och effekt. 

Foundation

Foundationkursen grundar sig på handboken Managing Successful Projects with PRINCE2 och består av en grundläggande genomgång av filosofin bakom PRINCE2®, dess grundläggande principer och teman samt de lednings- och styrningsprocesser som tar ett projekt från start till mål.

Mer om PRINCE2® Foundation 

Practitioner

Practitionerkursen består av en fördjupning i PRINCE2® med fokus på hur metoden tillämpas och anpassas för olika projekt i olika projektmiljöer.

Mer om PRINCE2® Practitioner 

Boken ingår

Den oumbärliga handboken för PRINCE2 ingår i paketet. Boken lägger stor tyngdpunkt på skalbarheten och flexibiliteten i metoden och hur man bäst anpassar den för att hantera komplexitet och specifika projektkrav. Både kursinnehåll och certifieringsprov grundar sig på den här boken.

Vad kommer jag lära mig?

Innehåll

Foundationkursen grundar sig på handboken Managing Successful Projects with PRINCE2 och består av en grundläggande genomgång av filosofin bakom PRINCE2®, dess grundläggande principer och teman samt de lednings- och styrningsprocesser som tar ett projekt från start till mål.

Practitionerkursen består av en fördjupning i PRINCE2® med fokus på hur metoden tillämpas och anpassas för olika projekt i olika projektmiljöer.

Vill du veta hur e-learningkursen fungerar? Titta på ett demo.

Ingår i kursen
  • Övningsprov avsedda att förbereda dig för det riktiga certifieringsprovet
  • Boken Managing Successful Projects with PRINCE2
  • Instuderingsguide till PRINCE2-handboken
  • PRINCE2 Processkarta
  • All info och hjälp du behöver för att boka tid för certifiering

Träffa din kursledare

Fredrik Jalve

Kursledare & konsult

Under sina drygt tjugo år som projekt- och förändringsledare har Fredrik samlat på sig en lång och bred erfarenhet. Han delar med sig av sin kunskap i att planera, starta och genomföra förändringar som drivs av verksamheten, och där IT möjliggör effektiviseringar och skapar affärsnytta. I kurserna utgår han från hur han själv skulle vilja att kursen var om han var deltagare.

Kursledare

Redo att sätta igång?

E-Learning

PRINCE2® Foundation & Practitioner

15 995,00 kr ex. moms