Seminarie Självledarskap - leda sig själv för att kunna leda andra

Gratis

Datum och platser

Ämne
Nätverk
En nätverkskväll av kvinnor för kvinnor inom digitalisering
Längd
17.00-20.00

Kursdatum

Lokal

Biner
Lindholmspiren 7A
417 56 Göteborg Se karta

Tack vare det stora intresset och efterfrågan för vårens event "Självledarskap- leda sig själv för att leda andra" öppnar vi nu upp för ett nytt datum med samma tema och inriktning.

Vi tror att självledarskap är en nyckelfaktor för att skapa en kultur där människor är mer benägna att ta initiativ och ansvar för att uppnå organisationens mål. Genom att ta ansvar för vårt eget ledarskap, kan vi också påverka och inspirera andra att göra detsamma.

Den 21 september bjuder vi på Biner kvinnor som arbetar inom digitalisering till en inspirerande kväll där vi kommer att introducera och diskutera konceptet självledarskap, samt hur man kan tillämpa det
inom teamarbete. Du får möjlighet att tillsammans med våra inspirerande talare delta i en workshop
där vi djupdyker i ämnet självledarskap samt diskuterar hur vi kan integrera självledarskap i
våra respektive roller och team för att uppnå framgång.


Agenda för kvällen

17.00 Fördrink och mingel

17.15 Introduktion och presentation av samtalsledare 

17.30 Självledarskap  

18.30 Paus

18.45 Workshop och mat

20.00 Sammanfattning och goodiebags

(agendan kan komma att justeras)

Mimmi Nyman

I en komplex och snabbrörlig värld där vi som individer kan välja våra sammanhang och styra vår vardag blir självledarskap allt viktigare.
Genom medvetenhet och självreflektion kan vi välja att agera istället för att reagera. Vi kan navigera bättre i vår omvärld, må bättre och utvecklas i de sammanhang vi tillhör.
Mimmi Nyman kommer prata om självledarskap som grunden för medvetna beteenden och hur man kan arbeta med att utveckla sitt självledarskap.

Elin Birkestad

Att leda sig själv när det känns lite motigt.
Den där kollegan som kommer med stickande kommentarer eller cheferna som ger motstridig feedback…
Hur applicerar man självledarskap i vardagens möten? Elin Birkestad berättar utifrån sina lärdomar om att växa i självledarskapet genom att förstå sig själv och att förstå andra.

Josefin Nilsson

Josefin kommer att berätta om hur hon använt självledarskap som verktyg i konsultrollen. I rollen som Projektledare, Scrum Master eller Produktägare finns ofta ett stort behov av att underlätta samarbete mellan experter och inom grupper. Iakttagelsen är att personer som får möjlighet att utveckla sitt självledarskap och är i rätt sammanhang når bättre resultat.

Genom medvetenhet och självreflektion kan vi välja att agera istället för att reagera. Vi kan navigera bättre i vår omvärld, må bättre och utvecklas i de sammanhang vi tillhör.
Mimmi Nyman, HR

Anmäl dig

Självledarskap - leda sig själv för att kunna leda andra
Gratis
Göteborg
21
sep.
1 dag
Göteborg
21 sep. 2023
17:00 – 20:00
0 SEK
16 platser kvar