Seminarie Women Aiming Higher

Gratis

Datum och platser

Kursdatum

Lokal

UNI3
Pumpgatan 1
417 55 Gothenburg

Fira kvinnliga ledare inom innovation och digitalisering tillsammans med oss på Biner

Missa inte vårt event som sätter kvinnliga ledares prestationer och insikter i fokus. "Women Aiming Higher" är mer än bara ett tillfälle att träffa andra kvinnor i ledande positioner; vi firar ledarskap, digital innovation och den transformerande kraften av nätverkande.

Teman:
Kvinnor i Ledarskap: Utforska resorna för kvinnor som har nått toppen inom sina områden, övervunnit utmaningar och satt nya riktmärken för excellens.
Attrahera Mångfald i Ledande Roller:
Förstå vikten av mångfald i ledarskap och hur det driver innovation och affärsframgång.
Tekniktrender: Håll dig i framkant med diskussioner om de senaste tekniktrenderna och hur de formar affärsframtidens framtid.

Kvällens talare:

  • Ana Erixon, Head of Car Service Business, Volvo Cars
  • Maite Eriksson, CEO of Varumärkesombudet and Founder of Intellectual Property Rights Platform
  • Diana Banozic, Vice President of Foundational Products, Volvo Group
  • Garima Singh, Chief Architect at Sandvik Group, ISO standards co-author

Värd för kvällen: Marie Bredberg, senior konsult och Client Engagement Lead, Biner Consulting

Varje gästtalare kommer att presentera sitt arbete, branschinsikter och strategier för att driva innovation och affärsutveckling. Missa inte denna möjlighet att möta inspirerande ledare och kollegor som är engagerade i att sikta högre i sina karriärer och ha en betydande inverkan på innovation och digitalisering.

Agenda:

17:00 - 17:30 Registrering och mingel

17:30 – 18:45 Inledning och panelistpresentation

18:45 - 19:10 Paus

19:10 – 19:55 Dialog och frågestund

19:55 – 20:15 Summering

20:15 – 21:00 Avslutning och mingel

Ana Erixon

Ana Erixon - Head of Car Service Business, Volvo Cars
Ana är en senior ledare med omfattande erfarenhet inom projektledning och ledande roller inom flera branscher. Hon leder för närvarande biltjänstverksamheten på Volvo Cars i Sverige. Hennes karriär inkluderar nyckelpositioner på Hasselblad, ABB, Borealis och Kimberly-Clark, vilket visar hennes expertis inom produktutveckling, forskning och utveckling samt strategisk hantering. Anas mångsidiga bakgrund visar hennes starka ledarskaps- och innovationsförmåga.

Diana Banozic

Diana Banozic är en framstående ledare inom digitala och fordonssektorer, som för närvarande tjänstgör som vice VD för grundläggande produkter på Volvo Group sedan september 2022. Utsedd till "Rising Star Digital" av Automotive News Europe 2021 och som en framtida kvinnlig ledare i Sverige 2018, har Diana byggt en imponerande karriär på Volvo Cars under 17 år, och avancerat genom roller från informationsarkitekt till vice VD för Engineering and Operations Digital. Hennes expertis omfattar digital transformation, IT-hantering och global commercial operations, vilket visar en kraftfull blandning av teknisk kunskap och strategisk affärsutveckling.

Garima Singh

Garima är chefsarkitekt på Sandvik Group, känd för sitt ledarskap inom företagsarkitektur och digital transformation. Hennes arbete har gett henne titeln "Nordic Data Management Professional of the Year 2023" och "Årets Visionär" i Sverige. Med en stark bakgrund inom teknologi, inklusive centrala roller på Volvo Cars och som mjukvaruingenjör på Ericsson och Morgan Stanley, sträcker sig Garimas inflytande över digital strategi, datakommercialisering och innovation inom teknikindustrin.

Maite Eriksson

Maite är en framstående europeisk varumärkesadvokat och VD för IPRP & VAMO VARUMÄRKESOMBUDET AB, med över 14 års expertis inom immaterialrätt, specialiserad på varumärken och tvister om domännamn. Auktoriserad att representera klienter inför EUIPO, är hennes uppdrag inriktat på att erbjuda små och medelstora företag personliga, prisvärda juridiska tjänster för att skydda deras varumärkesidentitet. Hon ligger även bakom iprp.io, en innovativ plattform för handel med registrerade varumärken. Hennes karriär inkluderar värdefulla erfarenheter från RydinCarlsten Advokatbyrå AB, Ericsson och AWA, vilket bidragit till hennes omfattande kunskap inom IP-strategi, registrering och tvistlösning.

Marie Bredberg

Eventet kommer att ledas av vår värd Marie, Senior Konsult och Client Engagement Lead på Biner Consulting, en erfaren digital affärskonsult med passion för innovation. Hon utmärker sig inom teamledarskap, produktledning och värdebaserad försäljning. Med en karriär som omfattar globala roller och betydelsefulla projekt, inklusive initiativ mot människohandel med Förenta Nationerna (FN), för Marie med sig strategisk insikt och engagemang till eventet.

Anmäl dig

Women Aiming Higher
Gratis
UNI3
7
mars
1 dag
UNI3
7 mars 2024
17:00 – 20:30
0 SEK
95 platser kvar