Product Owner

Vill du jobba i gränslandet mellan affärer och IT? Vi söker dig som har erfarenhet som Product Owner och erfarenhet av att arbeta med stakeholders på flera olika nivåer. Har du även Förståelse för rollen som konsult och attraheras av möjligheten till professionell utveckling på flera plan är det dig vi söker.

Apply

Solution Architect

Vill du jobba i gränslandet mellan affärer och IT? Vi söker dig som har erfarenhet av lösningsarkitektur och erfarenhet av att realisera IT-lösningar i rollen som Solutions Archticet. Har du även en vision att ta nästa steg till Enterprise nivå hjälper vi dig på vägen.

Apply

Agile Coach/Trainer

Uppskattar du utmaningen att arbeta i dynamiska och krävande omgivningar med kvalitet, agila arbetssätt och kreativitet som dina främsta drivkrafter?

Apply

Projektledare i internationell miljö

Som konsult och Projektledare hos Biner arbetar du med att planera och leda våra kunders projekt och förändringsinitiativ till framgång.

Apply

IT Business Analyst

Som IT Business Analyst hos Biner arbetar du med att säkerställa att verksamhetens behov av förändring omsätts till processbeskrivningar och IT-systemkrav.

Apply

IT- och Verksamhetsarkitekt

Vi söker vi dig som har erfarenhet av verksamhetskritiska IT-förändringsprojekt och har förmågan att se och stärka samspelet mellan verksamhet och IT.

Apply

Henrik Attefors
CEO Biner Academy

No openings that suit you? Apply anyway!


Career

I want to work at Biner

... as a consultant or course leader, develop together with others and take a giant step forward in my career.

Secure my career