Product Owner

Vill du jobba i gränslandet mellan affärer och IT? Vi söker dig som har erfarenhet som Product Owner och erfarenhet av att arbeta med stakeholders på flera olika nivåer. Har du även Förståelse för rollen som konsult och attraheras av möjligheten till professionell utveckling på flera plan är det dig vi söker.

Ansök

Solution Architect

Vill du jobba i gränslandet mellan affärer och IT? Vi söker dig som har erfarenhet av lösningsarkitektur och erfarenhet av att realisera IT-lösningar i rollen som Solutions Archticet. Har du även en vision att ta nästa steg till Enterprise nivå hjälper vi dig på vägen.

Ansök

Agile Coach

Är du en Agile Coach som är passionerad över vad du gör? Uppskattar du utmaningen att arbeta i dynamiska och krävande omgivningar med kvalitet, agila arbetssätt och kreativitet som dina främsta drivkrafter? – Då är det dig vi söker.

Ansök

Project Manager

Är du projektledare som brinner för att ansvara för, leda och styra projekt mot att uppnå uppställda mål avseende tid, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö? Vi söker dig som har erfarenhet av verksamhetskritiska IT-förändringsprojekt och har förmågan att se och stärka samspelet mellan verksamhet och IT.

Ansök

Business Analyst

Har du erfarenhet av kravhantering inom IT och vill göra skillnad för våra uppdragsgivare i deras digitala transformationsresa? Vi söker dig som har erfarenhet av verksamhetskritiska IT-förändringsprojekt och har förmågan att se, och stärka samspelet mellan verksamhet och IT.

Ansök

Enterprise Architect

Är du en framåt person som vill jobba i gränslandet mellan affärer och IT? Tycker du även om att lära ut och vill utbilda arkitekter inom SAFe for Architects, TOGAF och ramverket Sparx?

Ansök

Henrik Attefors
VD Biner Academy

Ingen annons som passar dig? Skicka en spontanansökan!


Karriär

Jag vill arbeta på Biner

...som konsult eller kursledare, utvecklas tillsammans med andra och ta ett ordentligt kliv i karriären.

Säkra min karriär