IT- och VerksamhetsarkitektApply
Vi söker vi dig som har erfarenhet av verksamhetskritiska IT-förändringsprojekt och har förmågan att se och stärka samspelet mellan verksamhet och IT.

Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet av lösningsarkitektur, process- och informationsflöden samt kravanalys och agil utvecklingsmetodik. Förmodligen har du även kunskap av något modelleringsverktyg för arkitektur och verksamhetsanalys.
 
Du har en stark personlig drivkraft, är lyhörd, social samt prestigelös. Du är van att skapa och framföra välstrukturerade presentationer med stringent resonemang. Du trivs med att leda andra i arbete och att ta egna initiativ då du får stort individuellt ansvar. Du drivs av kvalitet och att leverera lösningar utöver det vanliga. Du tänker ofta ett steg längre och slutför alltid ditt uppdrag.
 
Utmaningen i våra uppdrag ligger ofta i att skapa struktur, transparens och förenkla sammanhang i en komplex miljö. Du har därför förmågan att hantera många olika intressenters varierande krav samt kan navigera i det politiska landskap som detta innebär.
Du behöver kunna hantera både svenska och engelska i ditt dagliga arbete i våra kunduppdrag.
 
Bland dina kvalifikationer ser vi gärna en relevant högskoleexamen, förmodligen som civilingenjör eller liknande systemvetenskaplig utbildning.

Apply for this job