Partner in focus

Vår partner Menyoo vill sätta en ny standard för digital beställning. Menyoo är en nytänkande beställningsplattform. Den vänder sig till restauranger som vill jobba effektivare och öka lönsamheten. Och inte minst, ge sina gäster en fantastisk digital beställningsupplevelse. Menyoo tror på att även om digitala lösningar är kritiska för beställning i framtiden, ska upplevelsen av restaurangbesöket inte offras i digitaliseringen.

Nästa steg

Menyoo har mottagit stöd från Almi för att validera och fortsätta utveckla konceptet och produkten. Biner Startup Partner har klivit in som partner för att finansiera utveckling och bistå med entreprenörscoaching och konsultation kring styrelse och investeringsbeslut.

Om Menyoo #

Beställningsappen täcker alla kanaler men självbetjäning på plats i restaurangen, via gästens egna mobil, ligger i fokus.

"Det finns mycket värde här, så mycket pengar för restauranger att spara och ökad kundnöjdhet. Vi tror dessutom att den traditionella notan och kassan kommer att försvinna helt i en nära framtid" säger Ki Sandholm.

För att restaurangen ska kunna hantera beställningar effektivt har Menyoo en smart köksdisplay som även kan kommunicera beställningsstatus i realtid med gästerna.

Menyoo är en SaaS-produkt. Varje restaurang får något som är väldigt anpassningsbart. Det ser ut och känns som att det är deras egen app. Samtidigt får man fördelarna från en tredjeparts-plattform – stabilitet och låg kostnad.

"Vi ger restaurangen kontroll över sitt varumärke och sin marknadsföring – utan den höga kostnaden att ta fram sin egen app. På så sätt kan restaurangen också bygga lojalitet med sina egna kunder" berättar Tim Kinali.

Det som gör Menyoo helt unikt är fokuset på att designa en fantastiskt beställningsupplevelse och att skapa helt nya möjligheter för digitala menyerbjudanden.

"Fundera på hur du beställer en burgare, anpassar din sushi eller din favoritpizza. Hur beställer du i salladsbaren, tacobaren eller tapasstället? Hur gör du det i restaurangen, och hur gör du det online? Varje matkategori har sina speciella egenheter och varje restaurangs erbjudande är unikt. Det är en del av restaurangens koncept och upplevelsen för gästen, men ingen annan lösning tar tillvara på det" säger Tim Kinali, designer.

Med Menyoo kan restaurangen aktivera specialiserade tillägg som förändrar hur specifika menyer eller maträtter ser ut och fungerar. På så sätt har Menyoo möjligheten att alltid ge den bästa kundupplevelsen. För alla restaurangkategorier.

"För att göra det här, och inte behöva ha bara en kostym som ska passa alla, har vi en teknisk lösning som är väldigt kraftfull och helt unik. Det gör att vi kan skapa visuella och interaktiva gränssnitt som är skräddarsydda för varje kategori av mat och varje typ av restaurang. Vi har alltså en hel garderob av kostymer, som vi kan fylla på över tid." Säger Yeu-Kang Hua, utvecklare.

Menyerbjudanden som går ut på att mixa, matcha, anpassa och byta är bra exempel på sådant som Menyoo löser på ett inspirerande sätt. Föreställ dig till exempel att du beställer sushi och presenteras med en visuell vy där du kan dra och släppa dina favoritbitar till din tallrik. I pipelinen finns också en pizza-byggare och ett "gör din egen sallad"-tillägg. Möjligheterna är många.

Kontakt Menyoo

Tim Kinali

https://www.linkedin.com/in/timkinali/

Ki Sandholm

https://www.linkedin.com/in/ki-sandholm-3b6a774

Yeu-Kang Hua

https://www.linkedin.com/in/yeukang/