IT- och VerksamhetsarkitektApply
Vi söker vi dig som har erfarenhet av verksamhetskritiska IT-förändringsprojekt och har förmågan att se och stärka samspelet mellan verksamhet och IT.

I moderna lokaler på Lindholmspiren hittar du Biner. Vi är ett konsult- och utbildningsföretag, som verkar i gränssnittet mellan verksamhet och IT. Hos oss arbetar branschens främsta experter inom agila arbetssätt, verksamhetsanalys, arkitektur och projektledning.  

Varför kommer du att trivas på Biner?

Gillar du att arbeta med kombinationen IT, människor och förändring? Som Enterprise Architect hos våra Biner är du en förändringsledare som arbetar med hur människor, processer och teknik interagerar för att tillsammans uppnå bästa möjliga resultat. Tillsammans med dina erfarna och kunniga kollegor kommer du ha ett tätt samarbete och blir avgörande för att nå framgång. Detta kombinerat med att genomföra utbildningar inom vår utbildningsverksamhet gör att du som person aldrig stannar i din utveckling. Våra utbildningar säljs som öppna kurser och företagskurser och du som utbildare håller i grupper mellan 5-15 deltagare från olika branscher och företag.

Utmaningen i våra uppdrag ligger ofta i att skapa struktur, transparens och förenkla sammanhang i en komplex miljö. Du har därför förmågan att hantera många olika intressenters varierande krav samt kan navigera i det politiska landskap som detta innebär.

Vad krävs för att trivas hos oss?

Som person är du orädd men prestigelös med stark drivkraft. Du har en förmåga att se till helheten utifrån ett framtidsperspektiv. Du är van att skapa och framföra välstrukturerade presentationer med stringent resonemang. Vidare trivs du med att leda andra i arbete och att ta egna initiativ då du får stort individuellt ansvar. Du är resultatorienterad, analytisk och proaktiv.

  • Du har erfarenhet av arbeta i en agil verksamhet i ca 5 år.
  • Du har tidigare arbetat i rollen som Enterprise Architect, Verksamhetsnära Solution Architect och/eller Business Analyst i flertalet projekt.
  • Du har erfarenhet av stora och komplexa organisationer.
  • Du har god förståelse av affärsbehov och systemdesign.
  • Du har erfarenhet av mjukvaruutveckling samt att arbeta med IT leverantörsrelationer.
  • Du gillar att sprida kunskap och trivs i en roll som utbildare.
  • Du har högskoleexamen i datavetenskap, civilingenjör, datateknik eller relaterade områden/motsvarande erfarenhet.
  • Förmåga att arbeta obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Att vara konsult på Biner

På Biner är våra medarbetare vår framgång, idag är vi cirka 30 anställda och har en stark tillväxt. Våra konsulttjänster är eftertraktade och våra medarbetare kombinerar gedigen kompetens inom verksamhet och teknik med ett stort engagemang för sitt arbete.

Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Vi sätter upp mål och arbetar tillsammans för att accelerera din professionella utveckling. Du får ta del av att arbeta i ett unikt nätverk av erfarna kollegor med intressanta kunder. Vi arbetar för en stark sammanhållning och kultur med goda möjligheter att påverka sin egen roll och situation.

Tveka inte att kontakta oss!
Ring eller skicka ett mail till oss med bifogat CV eller länk till din LinkedIn-profil så kontaktar vi dig. Du kan även skicka en spontanansökan.

Mail: career@biner.se
Tel: 031-7430780

Följ oss gärna på LinkedIn för ytterligare information och jobbmöjligheter!

Apply for this job