Talent Acquisition ManagerApply
Biner står inför en period med kraftig tillväxt och vi behöver nu stärka upp på rekryteringssidan. Vi söker dig med några års erfarenhet av arbete med rekrytering och proaktiv search av konsulter eller andra specialister inom området IT/Management

Din karriär hos oss:

Vi erbjuder ett fantastiskt tillfälle för dig som vill accelerera din professionella utveckling och bli en del av ett team där egna initiativ, samarbete och engagemang står i fokus.

  • I rollen som Talent Acquisition Manager hos Biner kommer du att ansvara för och arbeta med rekryteringsarbetet i nära samarbete med företagets ledning.
  • Du kommer att vara vår specialist inom search och rekrytering med ansvar för att attrahera kandidater till företaget.
  • Tjänsten innebär ett arbete med stor frihet och möjlighet att påverka företagets tillväxt, löpande driva och utveckla rekryteringsprocessen och sätta en plan för framtiden.
  • Du kommer att vara delaktig i arbetet med employer branding för att tillsammans med Biners Marketing Manager stärka och kommunicera ut Biners varumärke till framtida medarbetare via sociala medier, på mässor och/eller branschträffar.
  • Du kommer att identifiera, utvärdera och göra urval av relevanta kandidater som matchar Biners tillväxtbehov.

Vem är du?

Du känner dig trygg med att genomföra telefon- och fysiska intervjuer. Förmodligen är du van att arbeta administrativt och har kunskap av något verktyg eller plattform för rekrytering och kartläggning. Du är en prestigelös relationsskapare och kommunikatör med god säljförmåga som drivs av att attrahera och rekryterna personer med bra referenser, hög kompetens och bred erfarenhet. Du är en noggrann och självgående person med högt engagemang som drivs av att leverera lösningar och resultat utöver det vanliga.

Du behöver kunna hantera både svenska och engelska i ditt dagliga arbete. Bland dina kvalifikationer ser vi gärna en relevant högskoleexamen, personalvetarprogrammet eller liknande utbildning.

Vårt löfte till dig:

Biner är en äventyrlig, fartfylld och aktiv arbetsplats, med en stark sammanhållning inom företaget. Som Talent Acquisition Manager blir du en del av vårt härliga team som alla brinner för att få företaget att fortsätta klättra och nå framgång. Du kommer att arbeta i en öppen och positiv miljö, på ett modernt kontor placerat på Lindholmspiren, Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område. Hos oss kommer du att ta ett ordentligt kliv i karriären, genom att arbeta tillsammans med branschens främsta experter.

Anställningsform:

Deltid. Provanställning heltid i 6 månader med avsikt att förlängas i ordinarie tillsvidareanställning.

Kontakt:

För frågor om rollen och rekryteringsprocessen vänligen kontakta Lars Lundgren på 0708-778040.

Ansökan:

Vår rekrytering sker löpande, vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom att maila CV och personligt brev till career@biner.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Apply for this job