Connecta med oss redan idag

Jobba hos Biner

»Är du redo att ta nästa steg i karriären? Vi söker löpande nya kollegor, så skicka in en ansökan eller connecta med oss redan idag.

Det är viktigt att vi matchar med varandra, att det finns en samsyn och ömsesidig förståelse, så därför vill vi lära känna dig bättre. Vem är du som person? Hur passar din kompetens in i våra sammanhang?

Hör av dig om du har några frågor.«

Azra Semic, HR- ansvarig

Är vi en bra match?

Vi brukar säga att våra medarbetare tillhör branschens främsta experter, men det absolut viktigaste är deras personlighet och sociala färdigheter. På Biner trivs vi med att arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål. Om du är en driven och prestigelös person, med rätt färdigheter för uppdraget, så tror vi att du kan hitta en match hos oss.

Nu connectar vi

Skicka en formell ansökan eller connecta med oss redan idag. Det är ett bra sätt för oss att lära känna varandra lite bättre innan vi ens har börjat prata om tjänster, CV och kompetenser. Vem vet – om tre eller fyra veckor kanske du har landat ett nytt jobb? Vi menar att det inte behöver mer komplicerat än så.

Rekryteringsprocessen #

Först pratar vi...

Efter en första kontakt kommer en av våra rekryterare att kontakta dig för en kortare telefonavstämning. Syftet med samtalet är att prata om din nuvarande arbetssituation och hur du vill accelerera din karriär i framtiden. Vi vill också ge dig en bild av vilka vi är på Biner och vad vi söker hos våra framtida medarbetare.

...och sedan träffas vi

Om vi klickar under det första samtalet träffas vi hos oss för en intervju öga mot öga, så vi får en bättre bild av varandra. Under samtalet fokuserar vi på hur din kompetens och person matchar oss och våra expertområden. Du kommer att få svar på alla dina frågor om Biner. Vi pratar också om konsultrollen och vad som är viktigt för dig hos din framtida arbetsgivare.

På konferens i Hemsedal

Medarbetare

Helheten är större än summan av delarna

Vårt team består av cirka 40 medarbetare som är lika dedikerade på arbetet som i tävlingar utanför jobbet. På Biner lutar vi oss inte tillbaka och hoppas på det bästa – vi satsar stenhårt framåt.

Träffa hela teamet

Bara några steg till...

Intervju #2

Vid vårt andra möte träffar du Lars Lundgren, som är VD på Biner Consultning. För att vi ska få en komplett bild av dig fokuseras samtalet på dina kunskaper – vi djupdyker i dina kompetenser, erfarenheter och karriärmål. Se över ditt CV innan intervjun och förbered dig på frågor kring tidigare projekt, uppgifter och ansvarsområden.

Intervju #3

Under vår tredje träff möter du Henrik Attefors, som är VD på Biner Academy. Nu fångar vi upp eventuella frågor och funderingar som har uppkommit samt går på djupet med dina kunskaper i relation till Biners verksamheter. I mån av tid går vi igenom vår lönemodell, personalförmåner och vad det innebär att vara anställd på Biner.

Tester

För att kvalitetssäkra vår rekrytering genomför vi oberoende och kvalificerade tester av våra slutkandidater. Det är ett fördjupat möte, för att kartlägga dina personliga egenskaper, dina värderingar, din arbetskapacitet och din motivation. Det här är ett stöd för att vi ska göra en så bra matchning som möjligt.

Dina referenser

När vi gått igenom alla intervjuer och tester kommer vi att kontakta de referenser du lämnat. Med hjälp av dem kan vi bekräfta den bild vi fått av dig under intervjuerna. Vi tar alltid minst två referenser, från exempelvis nuvarande kollegor, tidigare arbetsgivare eller uppdragsgivare du jobbat nära.

Om du landar jobbet

Hurra! När vi matchat varandra på alla plan återstår det bara att skriva kontrakt. Vi träffas för att gå igenom anställningsavtalet och sätta ett startdatum för när du gör din första arbetsdag hos oss.

Vi ser väldigt mycket fram mot att få välkomna dig i teamet och lära känna dig (ännu) bättre.

Connect

Ska vi lära känna varandra lite bättre? Här kan du connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med vad som händer på Biner. Kanske kommer en jobböppning som passar dig längre fram?

Connect

Lediga jobb

Accelerera din karriär hos oss. Tillsammans sätter vi upp mål och arbetar för att du ska utvecklas framåt tillsammans med erfarna konsulter och intressanta kundcase. Här hittar du lediga jobb hos oss.

Lediga jobb

Fler frågor?

Azra Semic

HR- ansvarig
azra.semic@biner.se
073-2615178