Rekryterings­processen

På Biner har vi en kompetens­baserad rekryterings­process för att hitta rätt personer – vilket ger oss möjlighet att lära känna varandra och hitta en bra match mot ditt nästa karriärsteg.

Vi söker nya medarbetare löpande och kanske börjar vår kontakt med att du skickat in en ansökan till oss eller att vi har funnit varandra via vår kandidatsearch. Efter ett första urval kontaktar vi dig för telefonavstämning, intervjuer, tester och referenstagning. I sin helhet beräknar vi att processen normalt sett tar 2-3 veckor.

Ansökningar & Kandidatsearch #

Vi arbetar proaktivt med kandidatsearch och går löpande igenom alla inkommande ansökningar. Självklart har vi en utförlig kravprofil som ligger till grund för varje utannonserad tjänst och för att matcha mot dig med rätt kompetens. Har du ansökt en tjänst via våra annonser får du återkoppling per mejl inom två veckor eller så ringer vår Talent Acquisition Manager, Mimmi Nyman, upp dig för en telefonavstämning.

Telefonavstämning #

Får vi en bra match på din ansökan eller har identifierat dig som en matchande kandidat via vår kandidatsearch kontaktar vi dig per telefon för en kortare avstämning. Telefonavstämningens syfte är att samtala kring din nuvarande arbetssituation samt hur du vill accelerera din karriär. Dessutom vill vi ge dig en bild av vilka vi på Biner är och vad vi söker hos våra framtida medarbetare.

Intervju #1 hos Biner #

Nästa steg är en förstaintervju. På intervjun är du välkommen till oss där du träffar vår Talent Acquisition Manager, Mimmi Nyman, för att vi ska få en bättre bild av dig som kandidat. Under intervjun är det fokusering på de frågor du har om oss på Biner, vad konsultrollen innebär och vi samtalar bland annat om vad som är viktigt för dig hos en framtida arbetsgivare. Vårt mål är att du får återkoppling efter intervjun inom en vecka.

Intervju #2 hos Biner #

Vid vårt andra möte fördjupar vi oss i vad din karriär hos oss skulle innebära. För att vi ska få en komplett bild av dig fokuseras samtalet på dina kunskaper – Vi djupdyker i dina kompetenser, erfarenheter och tankar kring karriärmål.

Intervju #3 hos Biner #

När vi ses igen vid vårt tredje möte går vi igenom vad det praktiskt innebär att vara anställd på Biner. Du får en presentation av Biners lönemodell och övriga personalförmåner, så som pension, friskvårdsersättning och semester.

Tester #

Vidare i processen tar vi extern hjälp till att genomföra oberoende och kvalificerade tester av våra kandidater. Det är ett fördjupat möte för att kartlägga dina personliga egenskaper, värderingar, din arbetskapacitet och motivation. Testerna kvalitetssäkrar vår rekryteringsprocess och är ett stöd för oss att göra en kompetensbaserad rekryteringsprocess.

Referenstagning #

Efter intervjuer och tester kontaktar vi de referenser du har uppgett. Med referenstagningen vill vi få bekräftat, att den bild våra intervjuer gett om dig, stämmer överens med verkligheten. Vi tar tre referenser, exempelvis från någon av dina nuvarande kollegor, tidigare arbetsgivare och uppdragsgivare.

Välkommen till Biner! #

Matchar vi varandra på alla plan återstår det att skriva avtal mellan dig och Biner. Du träffar Biners VD för att tillsammans gå igenom anställningskontraktet och sätta ett startdatum när du ska påbörja din första arbetsdag hos oss. Vi ser förväntansfullt framemot att få välkomna och lära känna dig som en del i vårt härliga team.Kontakta oss för mer information!

Du når oss på career@biner.se eller 031-7430780

Här kan du läsa mer om oss på Biner

På konferens i Hemsedal

Medarbetare

Helheten är större än summan av delarna

Vårt team består av cirka 30 medarbetare som är lika dedikerade på arbetet som i tävlingar utanför jobbet. På Biner lutar vi oss inte tillbaka och hoppas på det bästa – vi satsar stenhårt framåt.

Träffa hela teamet

Ingen öppning som passar dig? Gör en spontanansökan.


Lediga tjänster

Verksamhetsarkitekt

Har du förmågan att skapa struktur, transparens och förenkla sammanhang i en komplex miljö? Vi söker dig som vill arbeta med att knyta ihop en organisations verksamhet med stödjande IT-system. Vill du vara med och utveckla några av de mest framgångsrika företagen i Sverige på deras resa mot ökad digitalisering?

Ansök

Managementkonsult - Digitalisering

Trivs du med att leda andra i arbete och ta egna initiativ? Vi söker dig som drivs av kvalitet, att leverera lösningar utöver det vanliga, ofta tänker ett steg längre och alltid slutför ditt uppdrag

Ansök

Business Analyst

Är du kommunikativ, har en stark drivkraft och är en person som alltid strävar efter att prestera ditt yttersta? Dessutom är du analytisk, strukturerad och gillar att lösa komplexa frågeställningar. Vi söker dig som har erfarenhet av verksamhetskritiskt förändringsarbete samt förmågan att se och stärka samspelet mellan verksamhet och IT.

Ansök