Accelerera din karriär

Jobba hos Biner

»Du som tar ansvar och är driven, som strävar efter att fortsätta lära kommer att trivas på Biner. Hos oss gör vi saker tillsammans i det dagliga arbetet, vi utvecklas tillsammans och har roligt.

Vi arbetar i gränslandet mellan verksamhet och IT och är en viktig del av våra kunders resa mot ökad digitalisering, mitt i deras förändringsarbete.

Vi visar vägen, vi gör klart, vi utmanar oss själva och vi gör det tillsammans.

Vill du ta ett ordentligt kliv i karriären, kunna påverka din egen situation och omge dig med kompetenta experter? Jag ser fram emot att träffa dig och höra mer om din bakgrund, kompetens och hur du vill fortsätta utvecklas framåt.

Ser fram emot din ansökan.«

Lars Lundgren, VD Biner Consulting

Din karriär hos oss

Biner är ett kompetens- och kunskapsintensivt företag, med branschens främsta experter. Dina kollegor har bra referenser, hög kompetens och i genomsnitt mer än tio års praktisk erfarenhet inom förändringsledning, verksamhetsutveckling eller agil transformation. Hos oss bidrar du till att utveckla internationella best practices och arbetar med några av de mest framgångsrika företagen i Sverige.

Vem är du?

I grunden har du en relevant högskoleexamen. Vi värdesätter att du tar egna initiativ, visar engagemang och är lyhörd. Du gillar att arbeta med utmaningar på strategisk såväl som operativ nivå. Om du arbetar i gränssnittet mellan verksamhetsutveckling och IT-system – eller ser din framtid där – har du troligtvis en karriärmöjlighet hos oss.

Vårt löfte till dig

Du kommer att ta ett ordentligt kliv i karriären, genom att arbeta med spännande uppdrag och de bästa kunderna. Här kommer du att utvecklas, i gränssnittet mellan verksamhet och IT, tillsammans med branschens främsta experter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att utbilda sig och öka sin kompetens, inte minst genom våra interna kurser. Biner är en fartfylld och aktiv arbetsplats, med en stark sammanhållning inom företaget.

Jag brinner för att hela tiden utvecklas och hitta nya saker – att inte stå stilla. Jag tycker om att se förändringar och att sätta upp mål och att nå de målen.
Karina Åberg, konsult hos Biner

Biner fortsätter klättra

Sedan starten 2001 har vi vuxit organiskt och är idag cirka 30 anställda och omsätter drygt 30 miljoner årligen. Men vi stannar inte här! På grund av stark efterfrågan på våra tjänster fortsätter vi att växa och utvecklas. Fler medarbetare, mer kunskap och bredare kompetens gör att vi kan stötta ännu fler företag i framtiden.

Om Biner

När jobbet känns helt rätt

Träning och hälsa

Biner är en fartfylld arbetsplats och vi utmanar varandra även utanför kontorstid. För att du ska hänga med i svängarna erbjuder vi alla våra anställda träningsbidrag.

Fri tillgång till Biner Academy

Du kan vidareutbilda dig i din egen takt och ta del av de kurser som passar dig för tillfället. När du vill klättra vidare i karriären och vidareutbilda dig så uppmuntrar vi det.

Inte bara After Work

Minst en gång per år drar vi iväg på konferensresa och umgås under avslappnade former, byter erfarenheter, svetsar samman laget och har kul tillsammans.

Lång och trogen tjänst

Våra medarbetare har i genomsnitt över tio års arbetslivserfarenhet inom branschen och när man väl har börjat på Biner stannar man kvar i många år.

Biner Consultants Academy

Vi träffas flera gånger per år för djupdykning, workshops eller föreläsningar kring olika ämnen. Aktiviteten ska vara relevant, intressant och lärorik för så många som möjligt av oss.

Ett rejält karriärkliv

Tillsammans sätter vi upp mål och arbetar för att accelerera din karriär. Utvecklingen tar fart när du får arbeta med erfarna konsulter och intressanta kundcase.

Laguppställningen

Vårt team består av cirka 30 medarbetare och vi utgår från vårt kontor i Göteborg. Konsulterna befinner sig däremot nästan alltid på fältet, hos kunderna och ute i verksamheten.

Medarbetare

Hur är det att jobba på Biner?

Karina Åberg

Konsult

»Jag vill gärna arbeta på ett företag med vi-känsla och jobba med intressanta uppdrag. Jag har inte arbetat som konsult innan jag började på Biner, men om man vill jobba med de saker man är intresserad av så är det ju konsult man ska vara.«

Andreas Lundgren

Konsult

»Steget till en konsultroll föll naturligt när jag ville vidga mina vyer hos kunder och organisationer där jag får möjlighet att utmanas och utvecklas i mina kunskaper. Biner blev ett självklart val då jag vill omges av duktiga medarbetare och det fina utbudet av utbildningar som Biner erbjuder.«

Daniel Bjarsch

Konsult och kursledare

»Här får jag jobba med likasinnade, drivna kollegor inom våra fokusområden, i en väldigt pragmatisk och lättarbetad organisationsform. Biner sätter kompetens och resultat i fokus – och vi har dessutom väldigt roligt tillsammans!«

Connect

Ska vi lära känna varandra lite bätrre? Här kan du connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med vad som händer på Biner. Kanske kommer en jobböppning som passar dig längre fram?

Connect

Lediga jobb

Accelerera din karriär hos oss. Tillsammans sätter vi upp mål och arbetar för att du ska utvecklas framåt tillsammans med erfarna konsulter och intressanta kundcase. Här hittar du lediga jobb hos oss.

Lediga jobb