Accelerera din karriär

»Är du redo att ta ett kliv i karriären? Jag lovar att du som är driven, tar ansvar och vill utvecklas kommer att trivas på Biner.

Här blir du en viktig del av våra kunders resa mot ökad digitalisering och kan kombinera rollen som konsult i spännande uppdrag med att leda utbildningar eller utveckla en digital startup.

Vi vill träffa dig och höra mer om din bakgrund, dina kompetenser och hur du vill utvecklas i framtiden. Jag ser fram emot din ansökan.«

Johan Isaksson, VD Biner Consulting

Din karriär hos oss

Biner är ett kompetens- och kunskapsintensivt företag. Dina kollegor har bra referenser, hög kompetens och i snitt över tio års erfarenhet inom förändringsledning, verksamhetsutveckling eller agil transformation. Vi utvecklar internationella best practices på några av Sveriges mest framgångsrika företag.

Vem är du?

Du har en relevant högskoleexamen i grunden. Vi värdesätter att du tar egna initiativ, visar engagemang och är lyhörd. Du gillar att arbeta med utmaningar på både strategisk och operativ nivå. Om du arbetar i gränssnittet mellan IT och verksamhetsutveckling – eller ser din framtid där – har du en karriärmöjlighet hos oss.

Medarbetare

Vårt löfte till dig

Du kommer att ta ett ordentligt kliv i karriären och kan kombinera spännande konsultuppdrag med att hålla i utbildningar eller coacha en hungrig startup. Vi uppmuntrar våra medarbetare att utbilda sig och öka sin kompetens – inte minst genom våra interna kurser. Biner är en fartfyllt och aktiv arbetsplats, med stark sammanhållning inom företaget.

Om Biner
"Jag brinner för att hela tiden utvecklas och hitta nya saker – att inte stå stilla. Jag tycker om att se förändringar och att sätta upp mål och att nå de målen."
Karina Åberg, konsult hos Biner

Biner fortsätter klättra

Sedan starten 2001 har vi vuxit organiskt och är idag cirka 35 anställda och omsätter drygt 50 miljoner årligen. Men vi stannar inte här! På grund av stark efterfrågan på våra tjänster fortsätter vi att växa och utvecklas. Fler medarbetare, mer kunskap och bredare kompetens gör att vi kan stötta ännu fler företag i framtiden.

Om Biner

När jobbet känns helt rätt

Spjutspetskonsult

Du kommer att få arbeta med de mest spännande uppdragen, i gränssnittet mellan verksamhet och IT, på några av Sveriges mest framgångsrika företag.

Ett rejält karriärkliv

Våra medarbetare har i genomsnitt över tio års branscherfarenhet. På Biner kan du växa och byta erfarenheter tillsammans med branschens duktigaste konsulter.

Utbilda andra i Biner Academy

Du kan kombinera rollen som konsult med att utbilda andra inom dina expertområden – och på sätt öka kompetensen hos både dina kunder och medarbetare.

Coacha en digital startup

Varva konsultuppdragen med att utveckla en digital startup tillsammans med idérika innovatörer eller ämnesexperter. Det växer dina färdigheter inom coachning och validering.

Utveckla din kompetens

Du kan vidareutbilda dig i din egen takt och byta erfarenheter med dina kollegor i Biner Consultants Academy. När du vill klättra vidare i karriären och utbilda dig så uppmuntrar vi det.

Mer än bara After Work

Minst en gång per år drar vi iväg på konferensresa och umgås med varandra under avslappnade former, byter erfarenheter, svetsar samman laget och har roligt tillsammans.

Hur är det att jobba på Biner?

Daniel Bjarsch

Konsult och kursledare

"Här får jag jobba med likasinnade, drivna kollegor inom våra fokusområden, i en väldigt pragmatisk och lättarbetad organisationsform. Biner sätter kompetens och resultat i fokus – och vi har dessutom väldigt roligt tillsammans!"

Ara Faridi

Konsult

"Jag ser Biner som ett företag som främjar kompetens och kompetensutveckling"

Josefin Nilsson

Konsult

"Biner har gett mig möjlighet att utöka mina kunskaper om hur organisationer ska kunna maximera värdet av sina IT-investeringar."

Connect

Ska vi lära känna varandra lite bättre? Här kan du connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med vad som händer på Biner. Kanske kommer en jobböppning som passar dig längre fram?

Connect

Lediga jobb

Accelerera din karriär hos oss. Tillsammans sätter vi upp mål och arbetar för att du ska utvecklas framåt tillsammans med erfarna konsulter och intressanta kundcase. Här hittar du lediga jobb hos oss.

Lediga jobb