Nå era mål tillsammans

Steget från teori till praktik är svårt och kräver träning. För att göra din organisation redo för morgondagens förändringar kan vi skräddarsy en företagsutbildning efter era specifika behov och utmaningar. Då får ditt team en gemensam plattform att arbeta utifrån, samsyn kring alla begrepp och kunskap om hur teorierna omsätts i praktiken.

Samla teamet för maximal utväxling

En skräddarsydd företagsutbildning är tidseffektiv och bekväm för er, eftersom vi håller den på en tid och plats som passar er. Därför blir den också kostnadseffektiv. Genom att anpassa utbildningen efter era förutsättningar och mål blir den den dessutom mer relevant.

Gör som Astra Zeneca, Volvo Cars och Fujitsu

Vi har väldigt hög nöjd-kund-frekvens på våra utbildningar. Vi gör alltid kursutvärderingar för att säkerställa att vi levererar bästa möjliga utbildning till alla våra kursdeltagare. Det gör att vi kan leverera kurser till återkommande kunder såsom bland andra Astra Zeneca, Volvo och Fujitsu.

Henrik Attefors
Grundare/VD Biner Academy

Skräddarsy en perfekt utbildning

Arbetar du på en myndighet?

Inga problem. Vi levererar företagsutbildningar och schemalagda kurser till alla myndigheter som vill eller behöver gå via Statens inköpscentral eller Kammarkollegiets upphandling av IT-utbildningar. Kontakta oss för mer information.

Koppla det praktiska greppet

Kursledarnas pragmatiska syn på ämnet, varvat med exempel från verkligheten, garanterar en engagerande och underhållande utbildning. Vi säkerställer att ni når målen med utbildningen, oavsett om det är att snabbt omsätta kunskaperna i praktiken eller att certifiera hela teamet.

"Kudos to Kristina Scheutz! Kristina did an excellent job delivering the training! It was clear to me that she has strong, practical experience in SAFe and communicated the essence of that experience to us in an effective and concise manner. Despite the fact that we were all remote, Kristina did a good job of creating positive energy and good rapport during the training. Thank you!"
Kursdeltagare från Fujitsu, företagsutbildning i Leading SAFe®

Framgångsrika företag och organisationer utbildar sig hos Biner

Vastra gotalandsregionen black transparent Sveriges riksdag black transparent Folksam black transparent Ikea black transparent Stockholm lans landsting black transparent Transportstyrelsen black transparent Saab black transparent Sandvik black transparent

Utbilda ditt team

Enad front mot utmaningarna

Genom att träna teamet i strategiskt och proaktivt förändringsarbete blir ni som lag starkare än individerna var för sig. Det gör er redo att möta framtiden.

Relevant kursmaterial

Vi har tagit fram mallar, detaljerade processbeskrivningar och stödjande analysverktyg som ni har nytta av långt efter att utbildningen är avslutad.

Uppdaterat och aktuellt

Biner är ackrediterade av IIBA® och The Open Group och vi implementerar alltid det senaste inom internationell best practices i våra utbildningar.

Engagemang ger framgång

För att en utbildning ska vara effektiv ska den skapa engagemang, ge nya insikter och ökad förståelse. Våra kursledare skräddarsyr utbildningen efter företagets utmaningar.

Utbilda och certifiera i ett steg

Under de senaste tio åren har vi utbildat över 4000 personer i verksamhetsanalys, arkitektur och projektledning och certifierat enligt TOGAF®, BABOK® och PRINCE2®.

Från teori till praktik

Vi ser till att era nya kunskaper kan tillämpas och göra praktisk skillnad i verksamheten. Det är först då som affärsnyttan realiseras och er investering räknas hem.