Utrusta dig med kunskap

Du kan rusta dig själv, ditt team eller specialister inom din organisation inför framtidens utmaningar. Genom att utbilda er i gränssnittet mellan verksamhet och IT kan ni möta alla förändringar på en strategisk nivå och agera proaktivt.

Vi erbjuder separata kurser, e-learning, blended learning och företagsanpassade utbildningar eller coachingprogram för just din verksamhet. Alla kursledare på Biner har praktisk erfarenhet av komplexa utvecklingsprojekt i ledande svenska företag och tar dig snabbt från teori till praktik. Det vi lär dig kan du alltså direkt omsätta praktiskt i din verksamhet.

"Jag har gått en liknande kurs innan, men det här var en helt annan nivå på utbildning. Mycket mer professionellt och matnyttigt innehåll."
Magnus Ahlberg, deltagare i kursen Business Analysis in Practice

Klassrumskurser

För dig som snabbt vill omsätta teori till praktik och få nytta av utbildningen i din verksamhet passar våra populära schemalagda kurser bäst. Du läser allt från en halvdag till en full vecka och i många fall kan du certifiera dig i anslutning till kursen.

Kurser

Flexibelt lärande i din egen takt

En e-learningkurs är rätt för dig som inte får tiden att räcka till eller när avstånden blir för stora. Du läser utbildningen när det passar dig, oavsett plats eller tid på dygnet, och i anslutning till kursen kan du välja att certifiera dig.

Kurser

Det bästa av två världar

Våra blendedkurser kombinerar e-learning med grundläggande teori och en klassrumsdel med fördjupning och praktiskt fokus. Du kan alltså läsa i din egen takt, men ändå ta del av fördelarna med en lärarledd klassrumsundervisning.

Kurser

Nå era mål tillsammans

Steget från teori till praktik är svårt och kräver träning. Vi kan skräddarsy en utbildning efter behoven i ditt team, så att ni får en gemensam plattform, samsyn kring alla begrepp och vet hur kunskapen ska tillämpas i er organisation.

Företagsutbildning

Lär dig från proffs

Våra kursledare är noga utvalda för sitt driv, sin expertis och praktiska erfarenhet inom sina respektive områden. När du går en kurs hos Biner Academy så får du ta del av kunskap från branschens bästa konsulter, som delar med sig av sina erfarenheter från verkligheten. Det säkerställer att alla kurser levereras med stort engagemang och högsta kvalitet.

Kursledare

Kurser med certifiering

Eftersom vi är ackrediterade av bland annat AXELOS och The Open Group får du en utbildning som uppfyller de högsta kraven. Det innebär att du kan certifiera dig direkt i samband med de flesta av våra kurser. Våra samarbeten med erkända internationella aktörer ger dig också insikter i de senaste teorierna och trenderna samt best practices från branschen.

Partners

Ta dig och ditt team framåt

Utvecklas tillsammans

Utöver schemalagda kurser, e-learning och blendedkurser för enskilda erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för större team.

Passion ger affärsnytta

En utbildning som sker med engagemang, insikt och glöd är såväl effektiv som lärorik och ökar förståelsen för ämnet.

Företagsutbildning to-go

Du är alltid välkommen till oss, men oftast blir det billigare, bekvämare och mer personligt om vi håller våra företagsutbildningar hos er.

Utbildningar i framkant

Biner är ledande inom agila arbetssätt, verksamhetsanalys, arkitektur och projektledning. Våra utbildningar uppdateras kontinuerligt.

När praktik möter teori

Våra erfarna kursledare använder sig av praktiska övningar och casestudier, så att du snabbare kan omsätta kunskaperna i din egen verksamhet.

Karriärlyft genom certifiering

Våra utbildningar uppfyller strikta krav och du kan därför utbilda och certifiera dig samtidigt. Vi är ackrediterade av AXELOS, IIBA® och The Open Group.

Flera av Sveriges bästa företag har utbildat sig hos Biner

Folksam black transparent Astrazeneca black transparent Ikea black transparent Stockholm lans landsting black transparent Sandvik black transparent Saab black transparent Sveriges riksdag black transparent Swedbank black transparent

Henrik Attefors
Grundare/VD Biner Academy

Fråga mig om utbildningar