Utrusta dig med kunskap

Du kan rusta dig själv, ditt team eller specialister inom din organisation inför framtidens utmaningar. Genom att utbilda er i gränssnittet mellan verksamhet och IT kan ni möta alla förändringar på en strategisk nivå och agera proaktivt.

Kurser

Ta dig snabbt från teori till praktik

Vi erbjuder separata kurser, e-learning, blended learning och företagsanpassade utbildningar eller coachingprogram för just din verksamhet. Alla kursledare på Biner har praktisk erfarenhet av komplexa utvecklingsprojekt i ledande svenska företag och tar dig snabbt från teori till praktik. Det vi lär dig kan du alltså direkt omsätta praktiskt i din verksamhet.

Jag har gått en liknande kurs innan, men det här var en helt annan nivå på utbildning. Mycket mer professionellt och matnyttigt innehåll.
Magnus Ahlberg, deltagare i kursen Business Analysis in Practice

Klassrumskurser

För dig som snabbt vill omsätta teori till praktik och få nytta av utbildningen i din verksamhet passar våra populära schemalagda kurser bäst. Du läser allt från en halvdag till en full vecka och i många fall kan du certifiera dig i anslutning till kursen.

Kurser

Flexibelt lärande i din egen takt

En e-learningkurs är rätt för dig som inte får tiden att räcka till eller när avstånden blir för stora. Du läser utbildningen när det passar dig, oavsett plats eller tid på dygnet, och i anslutning till kursen kan du välja att certifiera dig.

Kurser

Det bästa av två världar

Våra blendedkurser kombinerar e-learning med grundläggande teori och en klassrumsdel med fördjupning och praktiskt fokus. Du kan alltså läsa i din egen takt, men ändå ta del av fördelarna med en lärarledd klassrumsundervisning.

Kurser

Nå era mål tillsammans

Steget från teori till praktik är svårt och kräver träning. Vi kan skräddarsy en utbildning efter behoven i ditt team, så att ni får en gemensam plattform, samsyn kring alla begrepp och vet hur kunskapen ska tillämpas i er organisation.

Företagsutbildning

Lär dig från proffs

Våra kursledare är noga utvalda för sitt driv, sin expertis och praktiska erfarenhet inom sina respektive områden. När du går en kurs hos Biner Academy så får du ta del av kunskap från branschens bästa konsulter, som delar med sig av sina erfarenheter från verkligheten. Det säkerställer att alla kurser levereras med stort engagemang och högsta kvalitet.

Kursledare

Kurser med certifiering

Eftersom vi är ackrediterade av bland annat AXELOS och The Open Group får du en utbildning som uppfyller de högsta kraven. Det innebär att du kan certifiera dig direkt i samband med de flesta av våra kurser. Våra samarbeten med erkända internationella aktörer ger dig också insikter i de senaste teorierna och trenderna samt best practices från branschen.

Partners

Ta dig och ditt team framåt

Utvecklas tillsammans

Utöver schemalagda kurser, e-learning och blendedkurser för enskilda erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för större team.

Passion ger affärsnytta

En utbildning som sker med engagemang, insikt och glöd är såväl effektiv som lärorik och ökar förståelsen för ämnet.

Företagsutbildning to-go

Du är alltid välkommen till oss, men oftast blir det billigare, bekvämare och mer personligt om vi håller våra företagsutbildningar hos er.

Utbildningar i framkant

Biner är ledande inom agila arbetssätt, verksamhetsanalys, arkitektur och projektledning. Våra utbildningar uppdateras kontinuerligt.

När praktik möter teori

Våra erfarna kursledare använder sig av praktiska övningar och casestudier, så att du snabbare kan omsätta kunskaperna i din egen verksamhet.

Karriärlyft genom certifiering

Våra utbildningar uppfyller strikta krav och du kan därför utbilda och certifiera dig samtidigt. Vi är ackrediterade av AXELOS, IIBA® och The Open Group.

Flera av Sveriges bästa företag har utbildat sig hos Biner

Astrazeneca Ikea Saab Folksam Swedbank Sandvik Stockholm Lans Landsting Sveriges Riksdag

Kurser

Online E-Learning

Nu erbjuder vi Business Analysis in Practice som en lärarledd onlinekurs! Gå kursen var du än befinner dig!

Business Analysis in Practice 23-25 juni

Verksamhetsanalys

Online E-Learning

Introduktion till BABOK v3

Verksamhetsanalys

Online E-Learning

Nu erbjuder vi Leading SAFe® 5.0 som en lärarledd onlinekurs! Gå kursen var du än befinner dig!SISTA MINUTEN ERBJUDANDE - Just nu får du 30% rabatt på kursen den 2-3 juni. Använd k...

Leading SAFe® 5.0 - 2-3 juni

Agila arbetssätt, DevOps

Online E-Learning

Nu erbjuder vi SAFe® Product Owner / Product Manager 5.0 som en lärarledd onlinekurs! Gå kursen var du än befinner dig!

SAFe® Product Owner / Product Manager 5.0 23-24 juni

Agila arbetssätt

Online E-Learning

Håll utkik! Ytterligare kursdatum presenteras inom kort! Nu erbjuder vi TOGAF® 9 – Foundation & Certified (Blended) helt online. Gå kursen var du än befinner dig.

TOGAF® 9 – Foundation & Certified (Blended) 16-17 juni

Arkitektur

Online E-Learning

Kursen består av en grundläggande genomgång av principerna för EA och ramverket TOGAF 9 enligt krav för certifiering från The Open Group.

TOGAF®9 Training Foundation

Arkitektur

2 dagar Klassrumskurs

Lär dig att kartlägga värdeströmmar genom Delivery Pipeline, från idé till intäkt, samt lära dig hur du identifierar och eliminerar flaskhalsar.

SAFe® DevOps

Nästa datum: 16 juni Plats: Göteborg, Stockholm

3 dagar Klassrumskurs

Få en djupare inblick i hur arkitektur möjliggör ett kontinuerligt värdeflöde och hur arkitekter aktivt deltar och bidrar till ett Lean-Agilt företag och arbetssätt.

SAFe® for Architects

Nästa datum: 1 sep Plats: Stockholm, Göteborg

2 dagar Klassrumskurs

Få förståelse för det Lean-Agila förhållningssättet och varför det är så effektivt i dagens snabbrörliga marknad och lär dig vad det innebär att leda en Lean-Agile transformation.

Leading SAFe® 5.0

Nästa datum: 7 sep Plats: Göteborg, Stockholm

3 dagar Klassrumskurs

Lär dig det praktiska tillvägagångssätt och få den teoretiska kunskap du behöver för att arbeta effektivt som verksamhets­analytiker i din organisation.

Business Analysis in Practice

Nästa datum: 14 sep Plats: Göteborg, Stockholm

1 dag Klassrumskurs

Lär dig hur bland annat hur du tillämpar DevOps principer i en verklig situation och hur du skapar bättre flöde i dina team.

The Phoenix Project - A DevOps business simulation

Nästa datum: 16 sep Plats: Göteborg

2 dagar Klassrumskurs

Lär dig ett beprövat arbetssätt att utföra de aktiviteter och hantera de verktyg som du behöver för att hantera backloggar och driva agila program.

SAFe® Product Owner / Product Manager 5.0

Nästa datum: 17 sep Plats: Göteborg, Stockholm

3 dagar Blended Learning

Marknadens snabbaste och mest kostnadseffektiva kurs i det populära ramverket.

TOGAF 9 Training Foundation & Certified (blended)

Nästa datum: 21 sep Plats: Göteborg, Stockholm

2 dagar Klassrumskurs

Bli en högpresterande teammedlem i ett Agile Release Train (ART) och lär dig hur du samarbetar effektivt med andra team.

SAFe® for Teams

Nästa datum: 20 okt Plats: Gothenburg

2 dagar Klassrumskurs

Modellera krav och arkitektur med verktyget Sparx Enterprise Architect! En praktisk kurs som kombinerar teori och praktik.

Sparx Enterprise Architect

Nästa datum: 17 nov Plats: Stockholm

3 dagar Klassrumskurs

I denna 3-dagars kurs kommer du som deltagare att få ta del av och lära dig de praktiska verktyg och tekniker som är nödvändiga för att implementera Lean Portfolio Management för a...

SAFe® Lean Portfolio Management

Nästa datum: 24 nov Plats: Göteborg

2 dagar Klassrumskurs

Få två dagars drillning i de nödvändiga kunskaper och erfarenheter du behöver i rollen som Product Owner.

Product Owner Boot Camp

 

Isabell Josefsson
Talent Acquisition Manager

Fråga mig om utbildningar