Utrusta dig med kunskap

Du kan rusta dig själv, ditt team eller specialister inom din organisation inför framtidens utmaningar. Genom att utbilda er i gränssnittet mellan verksamhet och IT kan ni möta alla förändringar på en strategisk nivå och agera proaktivt.

Kurser

Ta dig snabbt från teori till praktik

Vi erbjuder separata kurser, e-learning, blended learning och företagsanpassade utbildningar eller coachingprogram för just din verksamhet. Alla kursledare på Biner har praktisk erfarenhet av komplexa utvecklingsprojekt i ledande svenska företag och tar dig snabbt från teori till praktik. Det vi lär dig kan du alltså direkt omsätta praktiskt i din verksamhet.

Jag har gått en liknande kurs innan, men det här var en helt annan nivå på utbildning. Mycket mer professionellt och matnyttigt innehåll.
Magnus Ahlberg, deltagare i kursen Business Analysis in Practice

Klassrumskurser

För dig som snabbt vill omsätta teori till praktik och få nytta av utbildningen i din verksamhet passar våra populära schemalagda kurser bäst. Du läser allt från en halvdag till en full vecka och i många fall kan du certifiera dig i anslutning till kursen.

Kurser

Flexibelt lärande i din egen takt

En e-learningkurs är rätt för dig som inte får tiden att räcka till eller när avstånden blir för stora. Du läser utbildningen när det passar dig, oavsett plats eller tid på dygnet, och i anslutning till kursen kan du välja att certifiera dig.

Kurser

Det bästa av två världar

Våra blendedkurser kombinerar e-learning med grundläggande teori och en klassrumsdel med fördjupning och praktiskt fokus. Du kan alltså läsa i din egen takt, men ändå ta del av fördelarna med en lärarledd klassrumsundervisning.

Kurser

Nå era mål tillsammans

Steget från teori till praktik är svårt och kräver träning. Vi kan skräddarsy en utbildning efter behoven i ditt team, så att ni får en gemensam plattform, samsyn kring alla begrepp och vet hur kunskapen ska tillämpas i er organisation.

Företagsutbildning

Lär dig från proffs

Våra kursledare är noga utvalda för sitt driv, sin expertis och praktiska erfarenhet inom sina respektive områden. När du går en kurs hos Biner Academy så får du ta del av kunskap från branschens bästa konsulter, som delar med sig av sina erfarenheter från verkligheten. Det säkerställer att alla kurser levereras med stort engagemang och högsta kvalitet.

Kursledare

Kurser med certifiering

Eftersom vi är ackrediterade av bland annat AXELOS och The Open Group får du en utbildning som uppfyller de högsta kraven. Det innebär att du kan certifiera dig direkt i samband med de flesta av våra kurser. Våra samarbeten med erkända internationella aktörer ger dig också insikter i de senaste teorierna och trenderna samt best practices från branschen.

Partners

Ta dig och ditt team framåt

Utvecklas tillsammans

Utöver schemalagda kurser, e-learning och blendedkurser för enskilda erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för större team.

Passion ger affärsnytta

En utbildning som sker med engagemang, insikt och glöd är såväl effektiv som lärorik och ökar förståelsen för ämnet.

Företagsutbildning to-go

Du är alltid välkommen till oss, men oftast blir det billigare, bekvämare och mer personligt om vi håller våra företagsutbildningar hos er.

Utbildningar i framkant

Biner är ledande inom agila arbetssätt, verksamhetsanalys, arkitektur och projektledning. Våra utbildningar uppdateras kontinuerligt.

När praktik möter teori

Våra erfarna kursledare använder sig av praktiska övningar och casestudier, så att du snabbare kan omsätta kunskaperna i din egen verksamhet.

Karriärlyft genom certifiering

Våra utbildningar uppfyller strikta krav och du kan därför utbilda och certifiera dig samtidigt. Vi är ackrediterade av AXELOS, IIBA® och The Open Group.

Flera av Sveriges bästa företag har utbildat sig hos Biner

Astrazeneca Ikea Saab Folksam Swedbank Sandvik Stockholm Lans Landsting Sveriges Riksdag

Kurser

Online E-Learning

Varför IIBA® certifieringsförberedande e-learning?

IIBA® certifieringsförberedande e-learning

Verksamhetsanalys

Online E-Learning

Maximera dina chanser att lyckas med certifiering i PMI Professional in Business Analysis (PMI-PBA)® med vår förberedande e-learningkurs. 

PMI-PBA® Certifieringsförberedelse

Verksamhetsanalys

Online E-Learning

Kursen består av en grundläggande genomgång av principerna för EA och ramverket TOGAF 9 enligt krav för certifiering från The Open Group.

TOGAF®9 Training Foundation

Arkitektur

2 dagar Klassrumskurs

I den här tvådagarskursen får du kunskapen du behöver för att bidra och leverera värde i en agil organisation. Du får lära dig ett beprövat arbetssätt att utföra de aktiviteter och...

SAFe® Product Owner / Product Manager

Nästa datum: 19 nov Plats: Göteborg

2 dagar Klassrumskurs

Modellera krav och arkitektur med verktyget Sparx Enterprise Architect! En praktisk kurs som kombinerar teori och praktik

Sparx Enterprise Architect

Nästa datum: 19 nov Plats: Göteborg, Stockholm

3 dagar Klassrumskurs

Biner har tagit fram kursen för dig som vill utvecklas i rollen som verksamhetsanalytiker. Vi har utgått från våra egna omfattande erfarenheter av att driva och genomföra förändrin...

Business Analysis in Practice

Nästa datum: 26 nov Plats: Göteborg, Stockholm

2 dagar Klassrumskurs

Scaled Agile Framework (SAFe®) har blivit allt mer aktuellt och betydelsefullt den senaste tiden och kompetensen är något som efterfrågas stort på marknaden just nu. I kursen Leadi...

Leading SAFe® 4.6

Nästa datum: 27 nov Plats: Göteborg, Stockholm

3 dagar Klassrumskurs

SAFe® for Architects

Nästa datum: 3 dec Plats: Stockholm, Göteborg

3 dagar Blended Learning

Marknadens snabbaste och mest kostnadseffektiva kurs i det populära ramverket. Certifiering ingår!

TOGAF 9 standard Training Foundation & Certified (blended)

Nästa datum: 4 dec Plats: Göteborg, Stockholm

2 dagar Klassrumskurs

SAFe® DevOps

Nästa datum: 10 dec Plats: Göteborg, Stockholm

1 dag Klassrumskurs

Vi känner alla till de typiska IT-beteendena där utvecklare sjösätter till synes otestade lösningar och låter drift och förvaltning plocka upp spillrorna. Vi hör utvecklare som kla...

The Phoenix Project - A DevOps business simulation

Nästa datum: 25 feb Plats: Göteborg

2 dagar Klassrumskurs

Biners kurs ”Product Owner Boot Camp” ger dig två dagars drillning i de nödvändiga kunskaper och erfarenheter du behöver i rollen som Product Owner.

Product Owner Boot Camp

Nästa datum: 18 mars Plats: Göteborg, Stockholm

1 dag Klassrumskurs

Få de färdigheter som behövs för att bli en högpresterande teammedlem i ett Agile Release Train (ART) och lär dig hur du samarbetar effektivt med andra team.

SAFe® for Teams

Nästa datum: 16 apr Plats: Gothenburg
 

Isabell Josefsson
Talent Acquisition Manager

Fråga mig om utbildningar