Ett team. Många talanger.

Gustav Granlund
Konsult

Gustav Granlund

Gustav är en driven, positiv och lösningsorienterad person. Han började sin yrkesbana som reservofficer inom marinen för att sedan vidareutbilda sig inom informatics. Han har dem senaste tio åren haft primärt fokus på integration av affärssystem samt automatisering av processer. Under åren har han hunnit med uppdrag och roller som projektledare, Scrum Master, produktägare samt arkitekt. Något som är viktigt för honom är att lära sig nya saker och fortsätta utvecklas vilket bidrar till att man blir bättre på sitt jobb och stärker sitt eget “varumärke”. Han lever ett aktivt liv med fru och tre barn och förutom familjen så blir han riktigt glad när han står vid en brant med orörd pudersnö framför sig eller njuter av en blåvitt-match på Gamla Ullevi.

Fokus

 • Agila arbetssätt
 • Projektledning
 • Arkitektur

Ara Faridi
Konsult

Ara Faridi

Med lång erfarenhet av produktutveckling inom bilindustrin, sökte Ara sig till Biner 2021. Drivkraften var att arbeta med digitalisering samt att bredda sin erfarenhet genom konsultbranschens möjligheter att testa olika branscher. Ara har bland annat arbetat som affärsanalytiker och projektledare i internationella miljöer och har stort intresse för ny teknik och innovationer. Det bästa med Biner enligt Ara är att vi är ett företag som främjar kompetensutveckling och låter individer växa. Ara är en aktiv person som startar dagarna med ett träningspass, vilket gör henne både gladare och starkare. På fritiden dansar och simmar hon gärna.

Fokus

 • Verksamhetsanalys
 • Projektledning
 • Arkitektur
 • Agila arbetssätt

Louise Fundin
Konsult

Louise Fundin

Louise har arbetat på Biner sedan 2018. Bland anledningarna att välja Biner fanns möjligheten till utbildning och utveckling och hon har i tillägg till sin projektledarkompetens förkovrat sig inom andra verktyg och metoder såsom Safe, BABOK och TOGAF. Louise har lång erfarenhet av att driva projekt, affärsutveckling och verksamhetsförändring inom stora komplexa organisationer. Som person är hon positiv, hjälpsam och strukturerad, uppskattar att arbeta effektivt och noggrant. Louise är boråsaren som landat vid havet i Frillesås, fritiden spenderas med familj och vänner. Med en bakgrund inom simning spenderar hon gärna sin tid i vatten med barnen eller i ständigt pågående renoveringsprojekt över att ha valt ett gammalt hus med en stor trädgård.

Fokus

 • Projektledning
 • Verksamhetsanalys

Azra Semic
HR Assistent

Azra Semic

Det var bra värderingar och möjligheten att jobba med rekrytering och personalfrågor som fick Azra att få upp ögonen för Biner. Hon kommer från rekrytering- och bemanningsbranschen och anledningen till att hon valde att arbeta inom HR var främst det lärorika och varierande arbetet samt möjligheten att lära känna nya människor. Hennes kollegor beskriver henne som driven, pålitlig och en person som drivs mycket av nya utmaningar. Utanför arbetet hittar Azra på mycket aktiviteter tillsammans med sin sambo och vänner och somrarna spenderar hon vanligtvis i Kroatien samt Bosnien där hon ursprungligen kommer ifrån.

Claude Christensson
Konsult

Claude Christensson

Claude är en erfaren och kompetent agil Business Analyst som verkat i ett flertal branscher. Även om Claude spenderade ett par år i arkitekturens värld så var det digitalisering som fångade hans intresse. Han är positiv, analytisk och en strukturerad person som skriver utmärka krav genom att kontinuerligt efterfråga återkoppling från berörda intressenter. En stor drivkraft är att få team att samarbeta genom att skapa ett klimat av förtroende och öppenhet. Den största anledningen till att Claude valde Biner var att han inte ville stagnera i sin professionella utveckling och såg möjligheten att tillhöra Biners kompetenta och erfarna gäng. Något som gör Claude riktigt glad är de som finns omkring honom, både vänner och kollegor. Han uppskattar ett energigivande sammanhang och backar inte för att tokdansa eller sjunga karaoke långt in på småtimmarna.

Fokus

 • Agila arbetssätt
 • Verksamhetsutveckling
 • Förändringsledning

Petter Ekfeldt
Konsult

Petter Ekfeldt

Petter har arbetat inom mjukvaruindustrin i över ett decennium och älskar att vara en del i en värdeskapande process. Tack vare hans akademiska bakgrund inom ekonomi, teknisk förståelse från mjukvaruindustrin samt nyfikenhet att förstå användaren, har han hittat ett bra recept för att fånga både de funktionella och affärsmässiga värden inom produktutveckling och projektledning. Att se saker skapas från kreativa idéer via praktisk problemlösning till konkreta produkter, är något som han älskar med sitt jobb. Petter vill lära nya saker, är lösningsorienterad och pålitlig. Hans lediga tid spenderar han tillsammans med familjen i deras radhus. Han hittar gärna på vardagsäventyr med sina två döttrar. När han lyckas få tid för sig själv spenderar han den på en klättervägg eller kladdar med målarfärg i något projekt.

Fokus

 • Agila arbetssätt
 • Projektledning

Elin Birkestad
Konsult

Elin Birkestad

Elin är en senior projektledare som har erfarenhet inom produktutveckling och operationell excellens, huvudsakligen inom stora globala organisationer. Hon är även en skicklig Business Analyst som är van vid att arbeta med utmanande kravställningar samt har erfarenhet av att omsätta relationen mellan affärsmål, business needs och projektmål till konkret strategi. Hon tycker att hennes arbete är väldigt roligt och utmanande på grund av att hon får möjlighet att använda många delar av sin kompetens. Elin har många positiva sidor men några av hennes utmärkande egenskaper är att hon är väldigt omtänksam, pedagogisk och lösningsorienterad. Semestern spenderar hon gärna på resande fot tillsammans med sin familj, seglar eller läser en bok.

Fokus

 • Verksamhetsanalys
 • Projektledning
 • Förändringsledning

Erica Vehlin
Marknadskoordinator

Erica Vehlin

Med en bakgrund inom visuell kommunikation och presentation är Erica vår Marknadskoordinator med sin grund i e-handel. Under 15 år har hon kallat olika delar av Sverige och Europa sitt hem men är nu tillbaka där hon är född och uppvuxen; Lindholmen. Det som särskiljer Biner för Erica är dess unika synsätt på teamet och individen. Att få möjlighet att vara en del av detta team och ständigt utvecklas kombinerat med den kreativa friheten och det stöd som ges för att utforska nya idéer är något hon värdesätter enormt. Genom sin resa har Erica ackumulerat kunskap och färdigheter inom sitt område, men också skapat en djupare förståelse för vikten av mångfald och samarbete.

Basam Odisho
Konsult

Basam Odisho

Basam har lång erfarenhet av arkitektur med fokus på att lösa verksamhetsproblem inom både privat och offentlig sektor, i nationell som internationell miljö. Genom åren har han axlat en variation av arkitektroller. En av drivkrafterna och mest tillfredställande situationer är enligt Basam när man tillsammans med kunden vet vad som behöver göras för att sedan tillsammans se till att förverkliga den visionen. Basam är en kunnig och lojal person som gärna tillbringar sin lediga tid med familjen. För Basam står människan och relationen i fokus, han är nyfiken på andra, är intresserad av deras idéer, visioner och drivkrafter. Man bör vara den förändringen man vill se i världen och det är en anledning till att han på sin fritid hjälper ungdomar i utsatta områden att hitta en väg framåt.

Fokus

 • Arkitektur

Tobias Fager
Konsult

Tobias Fager

Tobias är en erfaren och kompetent Busniess Analyst med lång erfarenhet inom IT och digitalisering som har arbetat hos oss sedan 2021. Han kommer från en liten ort i Bohuslän och har nu hittat tillbaka till västkusten efter 7 år i Stockholm där han arbetat både i industrin och som konsult. Tobias är en entusiastisk, driven och glad kollega som tycker att trevlig sammanhållning bland kunniga och drivna kollegor är det bästa med Biner. Utanför arbetet ägnar sig Tobias åt hans hus som ger många möjligheter till fritidsprojekt både inne och i trädgård, men när tillfälle ges försöker han också jobba på att förbättra golfsvingen.

Fokus

 • Agila arbetssätt
 • Verksamhetsanalys
 • Projektledning

Alexander Klaassen
Konsult

Alexander Klaassen

Alexander är nyfiken, analytisk och hjälpsam, han ser möjligheter till förbättring i det lilla. Han har lång erfarenhet inom IT-branschen, huvudsakligen inom stora globala organisationer i roller som produktledare, verksamhetsanlytiker och lösningsarkitekt. Det var matchningen mellan vad vi på Biner hade att erbjuda samt vad Alexander såg som viktigt i sitt nästa karriärsteg, som han valde att söka sig till oss år 2016. Alexander drivs av resultat och hittar sin motivation i att både se helhet och kunna dyka ner i detaljer. Semestern tillbringar han gärna på en segelbåt längs Bohus-kusten och är det snö och vinter åker han gärna skidor.

Fokus

 • Projektledning
 • Verksamhetsanalys
 • Agila arbetssätt

Josefin Nilsson
Konsult

Josefin Nilsson

Det var för att få möjlighet att utveckla sina kunskaper inom agila arbetsmetoder som Josefin valde att bli en del av Biner hösten 2021. Hon har lång och gedigen erfarenhet inom IT och något som gör henne nyfiken är när en IT organisation får nya förutsättningar och behöver ändra sitt arbetssätt. Josefin gillar uppdrag som är lite utmanande, när hela teamet jobbar mot samma mål och när man tillsammans lyckas uppnå dem. Det är alltid roligt när den glädjen smittar av sig på hela gruppen menar Josefin. Som person är Josefin strukturerad, effektiv och snäll och utanför arbetet brukar hon ägna sig åt att odla grönsaker, jobba som friidrottstränare eller träna sin hund.

Fokus

 • Agila arbetssätt
 • Verksamhetsanalys
 • Projektledning

Andreas Lundgren
Konsult

Andreas Lundgren

Andreas har arbetat hos oss sedan 2016 och har en bred erfarenhet i roller som bl.a. busniess analyst, projektledare, produktägare och scrum master. Dessutom har han flera certifieringar inom klassisk projektmetodik, agila metoder och ramverk såsom SAFe. Andreas tycker om att hjälpa kunderna i digitala förändringar och bidra med struktur samt engagemang för att hitta effektiva arbetsformer. Det som lockade Andreas att söka sig till Biner var de duktiga medarbetarna och möjligheten att ta del av kursutbudet samt kompetensutvecklingen. Han drivs av önskan att komma till snabba resultat samt få människor i team att känna sig stolta över det värde man levererar. Andreas ses som driven, noggrann och fokuserad av sina kollegor. Utanför arbetet engagerar han sin familj i mountainbike och försöker hitta den ultimata bikeparken som passar hela familjen.

Fokus

 • Projektledning
 • Agila arbetssätt
 • Verksamhetsutveckling

Henrik Attefors
Grundare/VD Biner Academy

Henrik Attefors

Efter flera somrar som livräddare är det inte konstigt att Henrik gärna tillbringar tiden på soldränkta stränder vid havet. Gillar fartfyllda sporter och syns ofta i skogen på sin mountainbike. Han grundade Biner för att utveckla och förbättra företag och organisationers förmåga att driva förändringsarbete i gränssnittet mellan verksamhet och IT. När tid ges avnjuter han gärna en kopp rykande espresso från sin avancerade kaffemaskin.

Marcus Hansson
Konsult

Marcus Hansson

Marcus är en kvalitetsmedveten och kunskapssökande kollega som arbetat som konsult hela sitt professionella liv. Med fokus på att genomföra förändringar i digitaliserade verksamheter på uppdrag som produktägare, business analyst och service/application manager. Primärt är det två saker som Marcus värdesätter mest när det gäller att arbeta i uppdrag, mätbart värdeskapande och korta feedbackloopar. Han är en adaptiv person med en bakgrund som fullstackprogrammerare. Något som gör Marcus riktigt glad är när han stöter på något han inte har koll på, då vill han lära sig mer vilket leder till många Wikipediaartiklar. Marcus håller sig sysselsatt även utanför arbetet där han exempelvis driver Sveriges största recensionssite kritiker.se, orienterar tillsammans med familjen, nördar ner sig i vin eller brygger öl.

Fokus

 • Verksamhetsanalys
 • Agila arbetssätt

Pernilla Borglin
Konsult

Pernilla Borglin

Större delen av sitt arbetsliv har Pernilla arbetat med att driva utveckling av IT- och systemlösningar och hon har erfarenhet av roller som Product Owner, Team Lead, Solution Architect samt projekt- och programledare. Pernilla har lätt för att skapa struktur, både i leverabler och arbetssätt, med en förmåga att förstå vad som verkligen efterfrågas, för att sedan omsätta det i krav som kan implementeras. Pernilla ville fokusera mer på kravhantering och lösningsframställning och valde därför att söka sig till oss på Biner 2017. Det bästa med Biner enligt Pernilla är alla fantastiska kollegor, både när det gäller erfarenhetsutbyte kring roller, teknik, arbetssätt och att ha roligt ihop. Pernilla är glad, kunnig och strukturerad och du hittar henne oftast i skogen med scouterna eller i dans- och träningslokalerna, då friluftsliv, dans och träning är något som hon brinner för.

Fokus

 • Projektledning
 • Verksamhetsanalys
 • Agila arbetssätt

Robert Hubinette
Konsult

Robert Hubinette

Robert är en av våra duktiga kollegor, han har arbetat med kravanalys, arkitektur, affärsprocesser och agila metoder. Robert är utbildad dataingenjör och började sin yrkesbana som fullstackutvecklare. Han är en av dem som varit på Biner sedan starten 2001. En av anledningarna till att Robert varit kvar länge på Biner är gemenskapen, möjligheten till spännande uppdrag och dem roliga saker vi gör tillsammans. Robert är lugn, analytisk och strukturerad. Att analysera tillståndet hos kunden och beskriva det på ett pedagogiskt sätt med hjälp av bilder och diagram är något Robert uppskattar. Något annat han uppskattar är att lyssna och spela musik, han spelar både gitarr, synth och trummor. Hemma finns en rad pågående projekt, från renovering av huset till bygge av hifi-utrustning.

Fokus

 • Verksamhetsanalys
 • Arkitektur
 • Agila arbetssätt

Marie Bredberg
Säljledare

Marie Bredberg

Marie är en av våra seniora konsulter som valde att bli en del av Biner 2017. Hon har sedan dess haft en betydande påverkan på vår organisation och innehar nu en nyckelposition som Key Account Manager, där hon leder vårt säljteam. Marie är driven av möjligheten att förverkliga idéer och älskar att se hur visioner omvandlas till verklighet. Hennes kreativitet och kompetens har gjort henne till en oumbärlig kollega. Hon är ambitiös och ständigt strävar efter att utvecklas både personligt och professionellt. Marie valde Biner för den frihet vi erbjuder att utforska den egna potentialen och för möjligheten till professionell utveckling med erfarna kollegor som ständiga inspirationskällor. Hon välkomnar utmaningar och trivs när hon pushas bortom sin komfortzon. Oavsett om det är på jobbet eller under sin fritid, siktar Marie alltid på att uppnå nya nivåer av framgång. På helgerna finner man henne ofta utomhus i naturen eller njutande av tid tillsammans med vänner

Fokus

 • Agila arbetssätt
 • Verksamhetsanalys
 • Projektledning

Sebastian Lindroos
Konsult

Sebastian Lindroos

Sebastian är en ihärdig förespråkare av agila arbetssätt och det var Biners fokus på agila arbetssätt samt den intressanta kombinationen av kompetenser på företaget som han lockades av och därmed valde att arbeta på Biner. Han gillar att lösa organisatoriska problem, jobba nära team samt se människor utvecklas. Han trivs när han får jobba med engagerade personer som delar hans ambition och vilja att driva förbättringsarbete. Sebastian kommer ursprungligen från den svenspråkiga delen av Finland och är som person tålmodig, omtänksam samt målmedveten. Semestern spenderar Sebastian gärna tillsammans med sin familj i deras husbil och eftersom traillöpning är hans stora fritidsintresse, letar han därmed efter roliga naturupplevelser.

Fokus

 • Agila arbetssätt
 • Verksamhetsanalys
 • Projektledning

Martin Kvarnered
Konsult

Martin Kvarnered

Efter många år i linjeorganisation började Martin på Biner 2017. Martin är en driven, nyfiken och mångsidig person som brinner för affärsutveckling samt att leda förändringsprojekt. Han har gedigen erfarenhet av B2B, agil digital transformation samt affärsutveckling inom digitala lösningar. Att arbeta i team och samla olika kompetenser för att nå sina mål är något Martin uppskattar. Att skapa tydlighet i syfte och mål samt att se det stora i det lilla är något som motiverar och skapar engagemang. Han valde Biner bland annat för den positiva och öppna kulturen som vi skapar tillsammans, att tillhöra ett sammanhang där fokus ligger på utveckling och eget ansvar samtidigt som man gör roliga aktiviteter tillsammans. När Martin inte arbetar är han ungdomsledare i den lokala fotbollsklubben, umgås med familj och vänner eller försöker hinna med en golfrunda.

Fokus

 • Projektledning
 • Verksamhetsanalys
 • Agila arbetssätt

Metoder och verktyg

 • PROPS
 • BABOK

Kristina Scheutz
Konsult/Kursledare

Kristina Scheutz

Kristina gillar utmaningen i att leverera kurser på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. I sin roll som konsult har hon alltid kundens behov i fokus och drivs av att lösa de utmaningar kunden står inför. På Biner ges hon möjligheten att utvecklas i sin kursledar- och konsultroll genom Biners stora kursutbud och dess kompetenta medarbetare. När vädret tillåter avverkar hon simdistanser i hav och sjöar eller ses vandrandes i skogen letandes efter svamp och bär.

Fokus

 • Agil coach

Metoder och verktyg

 • BABOK
 • SAFe

Lars Lundgren
Grundare

Lars Lundgren

Lars är göteborgaren som gillar hundar och skidåkning och inspireras av Emmanuel Macron. Han startade Biner 2001 tillsammans med Henrik Attefors. Målet är att göra Biner till det främsta konsultbolaget i Göteborg i gränssnittet mellan verksamhet och IT.

Karina Åberg
Konsult

Karina Åberg

Karina brinner för att leda och utveckla människor och organisationer till sin fulla potential. Hon har lång erfarenhet inom mjukvaruutveckling och har haft många ledande roller med fokus på att utveckla, kvalitetssäkra och förändra, både produkter och organisationer. Hon är en ödmjuk, pålitlig och målinriktad person som dessutom har god förståelse för förändringsarbete. Karina gillar att ha många bollar i luften vilket har varit en förutsättning för att få ihop familj, fritidsintressen och yrkeslivet. Hon tillbringar gärna sina semestrar tillsammans med familj och vänner och tycker om att ha olika aktiviteter inplanerade. Hon har även fått upp intresset för längdåkning efter att hela teamet på Biner deltog i Stafettvasan 2020.

Fokus

 • Projektledning
 • Verksamhetsanalys
 • Agila arbetssätt

Jon Nordhammer
Konsult

Jon Nordhammer

När vi kickade igång Biner var Jon redan här. Jon har betydande erfarenhet från affärsutveckling och produktledning i komplexa och affärskritiska utvecklingsprojekt. En stark motivation för Jon är att skapa maximal nytta för användarna genom en tydlig, enkel och logisk interaktionsdesign. Att få ett komplext systemlandskap att hänga ihop på ett stabilt och säkert sätt är också något som intresserar honom mycket, exempelvis globala lösningar med stora volymer data och användare spridda över världen. Det bästa med Biner enligt Jon är möjligheterna till kompetensutveckling, intressanta uppdrag samt många sociala aktiviteter. Jons kollegor beskriver honom som ansvarstagande, tydlig och driven person som tycker om skapande och kreativt arbete. Helgerna tillbringar han gärna hemma med familjen, spelar ishockey eller cyklar mountainbike.

Fokus

 • Projektledning
 • Verksamhetsanalys
 • Agila arbetssätt

Linda Eiterjord
Konsult

Linda Eiterjord

Linda är en omtyckt kollega, hon är ordningsam, driven och pålitlig. Genom åren har hon arbetat främst i internationella miljöer där hon lett leveransen av affärskritiska integrationsprojekt. Dessutom har Linda erfarenhet från offentlig verksamhet där hon arbetat med integration av vårdinformationssystem samt som produktägare inom ekonomi. Hon har ett agilt mindset, drivs av att förbättra och optimera processer, arbeta i team samt att lära sig nya verksamheter. Att omge sig av kollegor med hög kompetens och ambitionsnivå, där vi coachar varandra och delar kunskap och erfarenheter, är något som inspirerar Linda. När Linda inte stöttar och leder våra kunder genom affärskritiska projekt umgås hon med sin familj och vänner, rider eller tränar. En av Lindas prestationer och härligaste resminne är när hon lyckades bestiga 6962 meter höga Aconcagua.

Fokus

 • Projektledning
 • Verksamhetsanalys
 • Agila arbetssätt

John O'Neill
Konsult

John O'Neill

John ville jobba för ett företag som anställer människor och inte endast försöker fylla roller, och valde därför att börja på Biner hösten 2017. Han har mångårig och gedigen erfarenhet inom IT och digitalisering och tycker om att arbeta i projekt som kräver att han utvecklar sin kompetens samt får ny kunskap. John är född på Irland men uppvuxen i Kanada och när han är ledig reser han gärna för att träffa sin familj och vänner.

Fokus

 • Projektledning
 • Verksamhetsanalys

Jesper Gunnarson
Konsult/Kursledare

Jesper Gunnarson

En av de saker som lockade Jesper att börja på Biner 2011 var hur man profilerar sig och sina medarbetare. Jesper har under lång tid varit en av våra kursledare inom agila arbetsätt, ett område han har lång och gedigen erfarenhet inom. Han har haft roller som Scrum Master, Product Owner, RTE och Agil Coach. Han coachar individer och team såväl som hela organisationer inklusive ledningsgrupper. Jesper har en agil blogg här på hemsidan där han regelbundet delar insikter samt en agil podd som heter #LÄTTRÖRLIGT där han pratar om agilt arbetssätt, förändringsarbete och ledarskap med sin poddkompis Alex.  Jesper spenderar gärna tid i sin stuga i Askim där han på någon av sina fem grillar tillagar utsökta kötträtter eller fokuserar på träning i Brazilian Jiu Jitsu som han nyligen tog EM guld i.

Fokus

 • Projektledning
 • Agila arbetssätt

Fredrik Jalve
Konsult

Fredrik Jalve

Fredrik är utbildad civilingenjör och har varit en del av Biner sedan 2008, han valde Biner som delade hans syn på hur verksamhet och IT bör samverka för att skapa effektiva organisationer. En viktig del för Fredrik är vikten av att man som konsult har bred kunskap kring vad det innebär att driva företag, för att kunna applicera IT-relaterad spetskunskap på olika situationer, branscher och miljöer. I 25 år har han arbetat med att hjälpa organisationer använda IT för att nå sina mål och bli mer effektiva. Fredrik är fokuserad, resultatorienterad och drivs av att hjälpa människor lyckas bättre i sina jobb. Utanför arbetet spenderar han tid på sitt fritidshus på Orust. Han är gärna vid havet, åker skidor, spelar gitarr, träningscyklar eller umgås med sonen.

Fokus

 • Projektledning
 • Verksamhetsanalys
 • Agila arbetssätt

Daniel Bjarsch
Konsult/kursledare

Daniel Bjarsch

Daniel har lång erfarenhet och kunskap inom sina verksamhetsområden, som ständigt fördjupas och byggs på med det allra senaste. Med en bakgrund från IT-verksamhet i en rad olika branscher och organisationsformer har han byggt upp en stor inblick och förståelse för de problem och utmaningar de flesta står inför i dagsläget och de omställningar som behöver göras. Att kombinera teoretisk kunskap och best practises med en praktisk och situationsanpassad approach på stora utmaningar är det som driver och utmanar Daniel, alltid med ett starkt fokus på att kontinuerligt leverera verkliga förbättringar. Daniels kollegor beskriver honom som smart, rolig och noggrann och det var möjligheten att kunna verka i en mindre och mer flexibel organisation som Daniel valde Biner år 2015.

Fokus

 • Projektledning
 • Arkitektur
 • Verksamhetsanalys

Mixon Stenhamn
Konsult/kursledare

Mixon Stenhamn

När Mixon hade nått toppen av sin karriär och drivit eget företag i 18 år så såg han chansen till ytterligare utbyte med duktiga medarbetare och sökte sig därför till Biner. Året var då 2014 och Mixon har arbetat på Biner sedan dess. Mixon är alltid glad, positiv och nyfiken trivs med att möta och interagera med alla typer av människor och personligheter och att få möjligheten att tillsammans bygga kunskap, erfarenheter och upplevelser. Han är dessutom någon att hålla hårt i när det stormar - Mixon har nämligen gått flera överlevnadskurser både på land och till sjöss.

Fokus

 • Projektledning
 • Agila arbetssätt

Mattias Kronberg
Konsult

Mattias Kronberg

Mattias är en kompetent och lojal kollega med gedigen erfarenhet inom IT och digitalisering. Han har arbetat med agila metoder, kravhantering och förbättring av affärsprocesser. Mattias har varit konsult under större delen av sin karriär och gått den långa vägen från fullstackutvecklare till verksamhetsutvecklare och agil coach. Bäst trivs han när han får vara kittet mellan verksamhet och IT och tillsammans med en god struktur och tydlig kommunikation kan fokusera på att få ut det mesta av de resurser man har till sitt förfogande. Mattias älskar innovation och att automatisera saker så att man kan få tid över till annat. Humor är ett viktigt inslag för Mattias och han är en nyfiken person. Utanför arbetet bygger Mattias en minecraft-värld med sina söner, tränar, kallbadar och umgås med vänner.

Fokus

 • Agila arbetssätt
 • Verksamhetsutveckling
 • Arkitektur
 • Projektledning

Philip King
Konsult

Philip King

Philip är trail-löparen som ursprungligen är från Storbritannien men landat i Hindås strax utanför Göteborg. Med en gedigen bakgrund inom IT och digitalisering har Philip även haft flera betydelsefulla roller som Business Analyst, Enterprise Architect och Product Owner. Philip är målinriktad, beslutsam och en stor anledning till att han jobbar med det han gör idag är på grund av att han gillar att förstå ett problem och tillsammans med sitt team arbeta för att leverera en lösning. Han uppskattar att arbeta som konsult eftersom det ger honom möjlighet att komma in i ett uppdrag och får vara hands-on direkt där det finns ett tydligt behov och problem att lösa. En stor del av Philips liv är helt klart löpning, men utöver det är tiden med hans fru och två tonårspojkar central för honom.

Fokus

 • Agila arbetssätt
 • Verksamhetsanalys

Anders Jägard
Konsult

Anders Jägard

Anders är en av våra seniora IT konsulter som de senaste åren specialiserar sig i team, hur team och människor interagerar och arbetar ihop. Han drivs av att arbeta med personer, team samt produkter i gränslandet mellan teknik och verksamhetsutveckling. Han har mångårig erfarenhet i roller som RTE, Förändringsledare, Scrum Master, Projekledare samt linjechef. Anledningen till att Anders arbetar med agila arbetssätt är främst på grund av att han alltid varit en lagspelare med ambition och vilja att driva förbättringsarbete för att prestera så bra som möjligt och ha kul på vägen. Anders är en erfaren Vasaloppsåkare som är väldigt positiv, nyfiken och engagerad som person. När han inte åker längdskidor, spenderar han sin lediga tid njutandes av vin och god hemlagad mat tillsammans med familj och vänner.

Fokus

 • Agila arbetssätt
 • Projektledning

Andreas Bengtsson
Konsult

Andreas Bengtsson

Andreas är en kompetent och strukturerad person som drivs av att lära sig nytt, utvecklas och hjälpa andra. Sedan barnsben har han haft ett stort intresse för IT och det var naturligt att det var inom digitalisering han skulle arbeta. Andreas har tidigare arbetat på Ericsson, Telia, VGR samt ett par mindre bolag innan han började på Biner år 2023. De senaste åren har Andreas fokuserat på arkitektur, visualisering av verksamhet samt produktion av beslutsunderlag. Anledningen till att Andreas valde att arbeta på Biner var för att han ville utvecklas inom arkitektur och arbeta tillsammans med duktiga och erfarna kollegor. När Andreas inte arbetar spenderar han sin tid med olika husprojekt eller nära naturen. Ett av Andreas bästa minnen är när han gjorde en rundresa på Island, vilket han beskriver som en otroligt vacker plats.

Fokus

 • Arkitektur
 • Agila arbetsätt

Joel Rönnqvist
Konsult

Joel Rönnqvist

Joel är en erfaren systemutvecklare med kunskap inom systemvetenskap från Lindholmen. Han har arbetat i roller som utvecklare, scrum master och produktägare och trivs bäst när han kan kombinera teknik och verksamhet. Hans styrkor ligger i att arbeta nära både tekniken och verksamheten, och att skapa förtroende hos båda grupperna. Joel strävar efter att växa och utvecklas inom områden som ledarskap, change management och safe. På sin fritid ägnar sig Joel åt träning genom att blanda löpning, cykling och crossfit. Han har även ett intresse för gaming politik och samhällsfrågor.

Fokus

 • Agila arbetssätt
 • Projektledning
 • Verksamhetsutveckling

Anna Boman
Konsult

Anna Boman

Anna har sin grund i ekonomins värld och har sedan tagit sina karriärstrådar vidare in i IT-branschen. I roller som Product Manager och Product Owner i globala organisationer har hon framför allt erfarenhet av finansiella transaktioner och backend-system.  Drivkraften hos Anna ligger i att ständigt våga utmanas och anta utmaningar. Med fokus på verksamhetsanalys och agila arbetssätt ser hon positivt på att kunna dyka ner i detaljerna, och även att behöva se detaljerna i den stora helheten. Hon är en person som av kollegor och chefer ofta beskrivs som positiv och drivande, redo att ställa upp både för vänner och arbetsgivare. Vid sidan av arbetslivet uppskattar Anna för brittiska TV-serier, särskilt kriminaldrama, och hon närar en dröm om att en dag skapa sin egen lummiga trädgård eller vårda en kolonilott.

Fokus

 • Agila arbetsätt
 • Verksamhetsanalys

Hampus Dahlin
Konsult

Hampus Dahlin

Hampus är en mångsidig agil coach med en unik bakgrund som kombinerar teknisk expertis med mjuka färdigheter som kravhantering och affärsutveckling. Han finner sin motivation i att utforska gränssnitten mellan olika kunskapsområden, oavsett om det handlar om mjukvaruarkitektur och programmering eller agila metoder och beteendeekonomi. När Hampus inte arbetar ägnar han sig åt träning, särskilt inför en svensk klassiker, njuter av livekonserter och sportevenemang, och är alltid redo för äventyr som skidåkning, surfing, vandring eller helt enkelt att avnjuta god mat och dryck.

Fokus

 • Agila arbetsätt
 • Verksamhetsanalys

Martin Sylvesten
Konsult

Martin Sylvesten

Martin är en driven, social och ansvarstagande person, som har arbetat inom IT consulting i drygt 10 år. Han har en bakgrund inom architecture, ERP implementation, projektledning, leveransansvar och teamleading. Martin motiveras av att lära sig nya saker och han tar sig gärna ann komplexa projekt. Att utmana sig själv i både sitt arbete och privatliv är något Martin drivs av. Han intresserade sig för Biner på grund av gemenskapen och den nisch som vi har mot agil projektledning. På fritiden ägnar sig Martin åt att köra mountainbike, vilket är ett av hans stora intressen. Han har också ett stort intresse för matlagning och när han är ledig umgås han gärna med familj och vänner. Utöver det har han ett stort projekt igång med att renovera sitt hus. Men det bästa han vet är ändå att spendera mycket tid med sina barn.

Fokus

 • Agila arbetsätt
 • Projektledning

Johan Isaksson
VD Biner Consulting

Johan Isaksson

Johan är en lojal, glad och trygg person med omfattande erfarenhet som digital ledare. Han värdesätter samarbete och tror på människors förmåga att tillsammans uppnå framgång. Johan har arbetat i många år som ledare på både konsult- och kundsidan där han haft förmånen att leda duktiga team mot flera olika leveranser. Enligt Johan är det bästa med Biner det trivsamma samarbetet med kollegorna. När han inte jobbar trivs han hemma på ön i Göteborgs norra skärgård där han bor tillsammans med sin familj. På sin lediga tid gillar Johan att träna, äta på olika restauranger och resa. Ett av hans mest minnesvärda resor var till Italien, Rom, där han tillbringade tid med sin familj.

Fokus

 • Agila arbetsätt
 • Verksamhetsanalys
 • Affärsarkitektur
 • Projektledning
 • Ledarskap
 • Förändringsledning

Kristina Jorstedt
Ekonomiansvarig

Kristina Jorstedt

Kristina är civilekonom i grunden och är som person noggrann, lojal och analytisk. Med flera års yrkeserfarenhet inom ekonomi, och en stark passion för siffror, har hon byggt upp en betydande expertis inom redovisningsområdet. Kristina trivs bäst när hon ställs inför utmanande problem och framförallt när allt går ihop och på sista raden. Ursprungligen kommer Kristina från Östersund, men bor sedan flera år tillbaka i Göteborg tillsammans med sin man och hennes två barn. Två av Kristinas största intressen är islandshästar och att resa. Ett minnesvärt ögonblick var när hon fick kombinera dessa och galopperade över Pampas.

Matthias Reinhold
Konsult

Matthias Reinhold

Matthias är en erfaren dataingenjör som har haft stor del av sin karriär inom R&D verksamhet och mjukvarutveckling i Telco och connectivity för automotive. Som person är Matthias resultatorienterad, kommunikativ och pragmatisk. Han har mycket kunskap och erfarenhet från olika tekniska roller, som bland annat utvecklare, arkitekt och under senare tid med operativt affärsfokus i form av produktägare. För Matthias är mötet med andra personer det som skapar produktivitet och det han uppskattar mest med Biner är det stora fokuset på samarbete och utveckling. På sin lediga tid har Matthias ett stort intresse i olika aktiviteter såsom paddel, kajakpaddling och gymträning. Utöver detta tycker han också om att se världen och njuta av god mat och dryck.

Fokus

 • Agila arbetsätt
 • Arkitektur
 • Produktutveckling