Håll täten.

Ge din verksamhet eller din karriär ett försprång. Att stå still är att falla bakom. Vilket område vill du utvecklas inom?

Konsult_agilt_arbetssatt

Ta dig snabbare från teori till praktik

Genom praktiska övningar och casestudier från verkligheten kan du snabbare tillämpa kunskaperna i din egen verksamhet. Alla kursledare har erfarenhet från komplexa utvecklingsprojekt.

Kurser i framkant från branschens bästa

Vi är ledande inom agila arbetssätt, verksamhetsanalys och arkitektur. Våra kursledare är noga utvalda för sitt driv, sin expertis och praktiska erfarenhet inom sina respektive områden.

Flexibelt läroprogram

Utöver schemalagda klassrumskurser på flera orter, e-learning samt blendedkurser för enskilda erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för ditt team. Välj om ni kommer till oss eller om vi håller företagsutbildningen hos er.

Utbildning och certifiering i ett steg

Våra utbildningar uppfyller strikta krav och du kan därför utbilda och certifiera dig samtidigt. Vi är ackrediterade av AXELOS, IIBA®, The Open Group och Scaled Agile Partner Network (SAFe®).

Om våra utbildningar

Kurser

Agila arbetssätt

Förändringar kommer snabbare och blir allt mer omvälvande inom alla branscher. Samtidigt ökar kraven på tidigare leveranser, beslut och resultat. Det här ställer helt nya krav på moderna företag och berör alla nivåer i verksamheten.

Vi erbjuder flertalet kurser inom agila arbetssätt och är anslutna till organisationen Scaled Agile Partner Network som Silver Transformation Partner – vilket gör att du kan certifiera dig i de flesta av våra kurser.

Agila arbetssätt

1 dag Klassrumskurs

Få de färdigheter som behövs för att bli en högpresterande teammedlem i ett Agile Release Train (ART) och lär dig hur du samarbetar effektivt med andra team.

SAFe® for Teams

Nästa datum: 16 apr Plats: Gothenburg

3 dagar Klassrumskurs

SAFe® for Architects

Nästa datum: 3 dec Plats: Stockholm, Göteborg

2 dagar Klassrumskurs

SAFe® DevOps

Nästa datum: 10 dec Plats: Göteborg, Stockholm

2 dagar Klassrumskurs

I den här tvådagarskursen får du kunskapen du behöver för att bidra och leverera värde i en agil organisation. Du får lära dig ett beprövat arbetssätt att utföra de aktiviteter och...

SAFe® Product Owner / Product Manager

Nästa datum: 19 nov Plats: Göteborg

2 dagar Klassrumskurs

Scaled Agile Framework (SAFe®) har blivit allt mer aktuellt och betydelsefullt den senaste tiden och kompetensen är något som efterfrågas stort på marknaden just nu. I kursen Leadi...

Leading SAFe® 4.6

Nästa datum: 27 nov Plats: Göteborg, Stockholm

1 dag Klassrumskurs

Vi känner alla till de typiska IT-beteendena där utvecklare sjösätter till synes otestade lösningar och låter drift och förvaltning plocka upp spillrorna. Vi hör utvecklare som kla...

The Phoenix Project - A DevOps business simulation

Nästa datum: 25 feb Plats: Göteborg

2 dagar Klassrumskurs

Biners kurs ”Product Owner Boot Camp” ger dig två dagars drillning i de nödvändiga kunskaper och erfarenheter du behöver i rollen som Product Owner.

Product Owner Boot Camp

Nästa datum: 18 mars Plats: Göteborg, Stockholm

Vässa teamet med Biners företagsutbildningar

För att göra din organisation redo för morgondagens förändringar kan vi skräddarsy en företagsutbildning efter era specifika behov och utmaningar.

Företagsutbildning