Från idé till verklighet

»Du har en idé och dessutom kunskap, drivkraft och förståelse för din bransch.

Vi hjälper dig att ta rätt steg i rätt ordning, validera dina idéer och snabbt utveckla en första produkt som fungerar på marknaden.

Jag ser fram emot att träffa dig och prata mer.«

Lars Lundgren, CEO Biner Consulting

Konkurrensen är stenhård och vikten av att presentera nya innovationer ökar hela tiden.

Du och dina utmaningar

Du har en idé som kan hjälpa dina kunder. Eftersom du träffar kunderna regelbundet förstår du deras vardag och utmaningar – och sitter därför på en unik möjlighet att kunna hjälpa dem. För att inte bli omsprungen av konkurrenter behöver du agera snabbt och pricksäkert, för att så snabbt som möjligt få ut din produkt på marknaden.

På bilden: Menyoo

Snabbaste vägen till mål

Om din idé kräver en mjukvarulösning, och du saknar know how, blir det svårt att komma framåt. Då behöver du ta hjälp – innan någon annan hinner före med din idé. Tillsammans kan vi utveckla din affärsidé till en validerad och marknadsfärdig produkt. Vi bygger inte allt på en gång, utan börjar med de nyckelfunktioner som kunden vill köpa direkt.

På bilden: Everyone Test

Validera – så du vet vad du gör

Du kan ta hjälp att validera dina idéer och säkerställa att du fokuserar på att lösa rätt problem – det som faktiskt hjälper dina kunder framåt. Våra beprövade metoder och ramverk säkerställer att din affärsidé har rätt fokus och blir precis den IT-lösning dina kunder behöver. Det här är enda sättet att växa din affärsidé på lång sikt.

På bilden: Menyoo

Vad behöver jag?

Oavsett om du behöver en knuff i rätt riktning, byta inriktning eller hitta en snabbare väg framåt kan vi hjälpa dig. Vår mission är att hjälpa dig utveckla den mest lönsamma produkten och bygga ett framgångsrikt företag. Vi erbjuder konsulttjänster, konceptcoachning, marknadsutvärdering och stöd vid produktutveckling. Bland annat.

På bilden: Everyone Test

Biner har hela tiden drivit på och peppat oss att ta nästa steg. Vi hade aldrig kommit så här långt utan dem. Utan extern hjälp tror jag att Menyoo fortsatt att bara vara en idé i våra huvuden.
Tim Kinali, Menyoo

Biner Startup Partner

Vi börjar med...

En femdagarsutbildning i att utveckla mjukvarutekniska produkter, som en innovation i företaget eller som sidoverksamhet, blir en bra start på vårt samarbete. Utbildningen ger dig metoder och praktiska verktyg för att transformera innovativa idéer till användbara techlösningar.

Dessutom erbjuder vi...

Våra verksamhetsutvecklare, analytiker och investerare hjälper dig att arbeta i en lean process, där vi validerar idéer, identifierar kundens problem och fokuserar på affärsnytta.

  • Marknadsundersökning och kundanalys
  • Tekniska krav och designspecifikation
  • Utveckling och testning av prototyp
  • Identifiering av MVP – Minimum Viable Produkt
  • Positionering på marknaden
  • Marknadsstrategier
  • Potentiella investerare
Vi kom till Biner för att hitta en partner som kan hjälpa till med finansiering, men vi fick något som var än viktigare; de hjälpte oss att analysera och utvärdera vår idé, vilket har fått vårt koncept att mogna på alla sätt och vis.
Tim Kinali, Menyoo

Varför Biner?

Vi har över tjugo års erfarenhet inom verksamhet och IT – med inriktning mot konsultverksamhet, utbildning och startups. Våra konsulter är specialiserade inom verksamhetsanalys, tekniska specifikationer, arkitektur och att utveckla mjukvarulösningar.

Vår kärnverksamhet är att säkerställa snabbare digitalisering genom internationell best practices, för att både stora och små kunder ska fortsätta utvecklas och nå framgång.

Vad behöver du hjälp med?

Pådrivande & peppande

Som partner driver vi på, stöttar och peppar för att du ska tiden ta nya steg, sikta framåt och nå framgång med din innovation.

Från idé till prototyp

Tillsammans tar vi, i ett så tidigt skede som möjligt, fram en Minimum Viable Product – som vi sedan kan testa och vidareutveckla.

Testat och validerat

Genom tester och analys säkerställer vi att din produkt är marknadsanpassad och uppfyller kundernas krav och förväntningar.

Prioriteringar

Våra konsulter och rådgivare säkerställer att du gör rätt saker i rätt ordning – så att ditt företag blir så framgångsrikt som möjligt.

Rådgivning, finansiering & nätverk

Vi förstår utmaningarna din startup står inför. Antingen tacklar vi dem tillsammans eller tar hjälp av någon i nätverket.

Från startup till scaleup

Vi finns med som aktiv part i styrelsen och under vidareutvecklingen. Biner stöttar dig när vi skalar upp innovationen efter lanseringen.

Marie Bredberg
Säljledare

Jag vill diskutera ett möjligt partnerskap: