Omvandla din idé till verklighet

Jag har en idé

På Biner drivs vi av spännande idéer och utveckling av innovationer inom digitalisering. Genom att i ett tidigt skede driva konceptutveckling till prototyp, hjälpa dig med investerarnätverk och coacha dig inom entreprenörskap och säkra tidig finansiering så hjälper vi dig att omvandla din idé till verklighet - vi finns med dig från setup till lansering och skalning!

Biner Startup supported our startup journey in transforming ideas into real solutions!
Ellen Trelles, Total Teacher Group

Aktiva partners från startup till scaleup

Vi utvecklar startups och entreprenörer som upplever ett verkligt problem och som har idéer samt viljan att lösa dessa. Med stöttning från våra verksamhetsutvecklare, rådgivare, experter och entreprenörskollegor så får du och ditt bolag rätt förutsättningar att växa och bli ett hållbart företag med framåtanda.

Med affären i fokus

Vi är experter i gränssnittet mellan verksamhet och IT och stöttar dig i att identifiera möjligheter för att utveckla innovativa och marknadsanpassade affärsmodeller och produkter. Med ett affärsinriktat lösningsfokus hjälper vi dig med affärsplan, att prioritera rätt samt att maximera affärsnyttan i din idé.

Din idé blir verklighet

Vi söker drivna och engagerade entreprenörer som vill förverkliga sin idé med hjälp av digitalisering, där vi kan bistå med vår höga kompetens och erfarenhet från vår kärnverksamhet - digitalisering, verksamhet och IT.

Du är expert inom ditt område har en idé som innefattar skalbar mjukvaruutveckling samt drivs av digitala innovationer.

50.000 kr till din idé!

Många bra idéer stannar tyvärr bara vid just idéer. ​

Vi vill uppmuntra dig till att ta första steget från idé till verklighet och ger därför upp till 50.000 kr till den Startup som vi ser störst potential i just nu. Pengarna används till att utveckla din idé till en testbar prototyp och ges som såddinvestering, i form av konsulttjänster eller finansiell investering.​

​Du ansöker via Startup-formuläret längst ner på sidan. Om du har frågor så är du varmt välkommen att kontakta Marie Bredberg, Investment Manager på Biner Startup Partner, marie.bredberg@biner.se

Det är du som kommer med idén som har kunskapen och förståelse för din bransch. Vad vi gör är att vi utnyttjar vår styrka att identifiera möjligheter för att utveckla innovativa och marknadsanpassade affärsmodeller och produkter.
Lars Lundgren, CEO Biner Consulting

En högkvalitativ process

För att kvalitetssäkra innan vi skalar och lanserar så har vi tagit fram en process där vi i iterationer utvärderar koncept och affärsidé.

Biner Startup High Level Process

Vad vi erbjuder

Enda vägen är framåt

Redan i ett tidigt skede driver vi konceptutveckling till prototyp

Förutsättningar för framgång

Vi hjälper dig med investerarnätverk och säkrar tidig finansiering

Alltid målfokus

Vi coachar dig inom entreprenörskap

Vi gör det tillsammans

Vi är med dig som aktiva partners hela vägen från setup, till lansering och scaleup.

Tackla alla utmaningar

Genom att arbeta strukturerat, kommunikativt och resultatinriktat skapar vi förutsättningarna för framgång.

Vi visar vägen

Med stöttning från oss och vårt nätverk har våra startups tagit steget till etablerade företag, från små till stora, från startups till etablerade företag.

I vårt team så ingår våra erfarna Startup Business Analysts, CEOs och Investment Managers.

Lars Lundgren, CEO, Marie Bredberg, Investment Manager och Henrik Attefors CEO

Några av våra duktiga Startup Business Analysts - Ulf Lindgren, Karin Moberg och Fredrik Jalve

Jag har en idé