Biner Consultants Academy

På Biner har vi utvecklat ett koncept kring teammöten med kompetensutvecklande teman. Vi träffas flera gånger per år för djupdykning, workshops eller föreläsningar kring olika ämnen. Aktiviteten ska vara relevant, intressant och lärorik för så många som möjligt av oss. Vi kallar det för Biner Consultants Academy.

Förutom Biner Consultants Academy så har du som konsult på Biner alltid tillgång till hela vårt kursbibliotek. Där kan du vidareutbilda dig i din egen takt och ta del av de kurser som passar dig för tillfället. När du vill klättra vidare i karriären och vidareutbilda dig så uppmuntrar vi det. När vi träffas på Biner Consultants Academy så fokuserar vi på:

Ämnesfokuserade workshops #

Interaktiv djupdykning i ett speciellt ämne som är relevant för oss och våra kunder. Under 2018 hann vi med kurserna Product Owner Boot Camp, The Phoenix Project och Leading SAFe®.

Problemlösningseminarier #

Gruppdiskussion och problemlösning kring ett speciellt kundrelaterat problem, eller en utmaning som någon av våra konsulter upplever. Exempel är teman som ”Fem uppdrag i kort” där vi utbyter erfarenheter och bättre lära känna våra kollegors uppdragsutmaningar i korta presentationer fyllda av innehåll och intressanta take-aways. 

Konsultfärdigheter #

Presentation eller workshop med fokus på att utveckla konsultfärdigheter. Vi har haft teman som till exempel ”Utmaningar i övergången från vattenfall till Agile” och ”Hur leder vi förändring i en organisation?”.

Breakout sessions #

Fokuserade övningar där vi går på djupet inom ett utvalt ämne.

Kurser