article

”Jag har en väldigt bra överblick som jag tycker är spännande”

Sofia arbetar som ekonomiansvarig på Biner. En roll som hon trivs väldigt bra med, bland annat för att det är en bred roll där hon får jobba med helheten och se hur allt påverkar.


Sofia har arbetat på Biner sedan augusti 2016. Innan dess arbetade hon som redovisningsekonom på ett annat IT-tjänstebolag. Sofia är civilekonom i grunden.

Hur skulle du beskriva dig själv?

–Glad, positiv och engagerad.

Nu har du varit på Biner i ett par år, vad tycker du om Biner som arbetsgivare?

–Biner är mån om sin personal och vi har en väldigt bra team-känsla. Första intrycket när jag var här på intervju var att det var väldigt trevligt och seriöst och det har verkligen stämt hela vägen.

Vad är det roligaste med ditt arbete?

–Att jobba med helheten, budget och prognos och se hur månaden har gått. Jag har en väldigt bra överblick som jag tycker är spännande. Jag ser hur allt påverkar. Det är svårt att sätta ord på det, men det är just det. Jag får göra allting som jag vill arbeta med och det är väldigt roligt.

På fritiden tycker Sofia om spinning och promenader, att umgås med familj och vänner och att resa. Hon tycker om färg och form och att skapa med händerna, scrapbooking, stämplar och att göra egna kort är roligt.