article

Christian debuterar i längdspåret med Team Biner

Nu är det bara veckor kvar till Stafettvasan 2020 där Biner har ett starkt team på startlinjen. Christian Måsö är en av våra medarbetare som gör debut i spåren. Ja, han gör faktiskt debut på längdskidor överhuvudtaget!

Christian har arbetat på Biner i 8 år och har just nu sitt uppdrag som projektledare på RISE (Research Institutes of Sweden).


Vad tycker du om Biners satsning på Stafettvasan?

Det är fantastiskt roligt att arbeta på ett företag där vi tillsammans utför olika utmaningar. Utmaningar man själv kanske inte valt i första hand och som får dig som person att växa samt att det svetsar samman vårt team.

Nu ska du snart köra ditt första lopp på längdskidor. Hur är formen?

Formen kommer att vara en väl förborgad hemlighet tills dess att jag står på startlinjen.

Hur har du tränat inför loppet?

7 januari 2020 ställde jag mig för första gången i mitt liv på längdskidor så nu gäller det att köra på så att jag får några mil i kroppen!

Vilka förväntningar har du inför Stafettvasan?

En rejäl utmaning samtidigt som jag har tänkt att njuta av naturen när jag skidar fram i spåret. Sol, vindstilla, klarblå himmel och perfekta spår är ju en dröm!

Det är fantastiskt roligt att arbeta på ett företag där vi tillsammans utför olika utmaningar. Utmaningar man själv kanske inte valt i första hand och som får dig som person att växa, samt att det svetsar samman vårt team.