Everyone Test

MyDrive är en digital assistent som förbättrar dina körlektioner och inlärning, genom att dokumentera varje meter du kör och serva dig med personlig feedback.

Allt material samlas i en plattform där både lärare, elev och handledare kommer åt det.

En lång, dyr och svår process

Många körskolor upplever att det är svårt att få eleverna att förstå vad de faktiskt måste lära sig för att klara uppkörningen. I värsta fall är eleven dessutom ofokuserad och har svårt att ta ansvar för sin övningskörning.

Samtidigt krävs det mycket övning för att lära sig köra bil och det kostar i genomsnitt 15 000 kronor att ta körkort. Ändå kuggar 54 % av alla körskoleelever sin första uppkörning.


Vad är lösningen?

Vi utvecklar en digital körskoleassistent som gör övningskörningen till en bättre upplevelse för alla. MyDrives kommer att förändra hur man lär sig köra bil i framtiden.

Körningen filmas, du får personlig feedback och allt material samlas i en smart plattform, så att eleven kan spela upp sin körlektion gång på gång, jämföra, lära sig och dela med andra.

Flera smarta verktyg:

• Schemahantering och utbildningsplan

• Inspelning av körlektioner

• Taggning av händelser

• Möjlighet att dela inspelningar

• Maskininlärning med personlig feedback

Enkelt, elegant och skalbart

Everyone Test utvecklar MyDrives som en SaaS-lösning, Software as a Service, vilket gör plattformen skalbar, lätt att underhålla och oberoende av vilken enhet som används.

MyDrives är byggd för en global marknad och det enda som behövs för att använda tjänsten är en internetuppkoppling och en enhet som kan filma körningen.

Du kan spela in och spela upp alla viktiga delar av din körning, för att lära dig mer, dela och jämföra med andra.
Feng Liu, Everyone Test

Biner Startup Partner

Vi är en aktiv partner i Everyone Test och grundarna har gått Biner Startup Partners program. Ett viktigt steg togs när vi säkrade ekonomiskt stöd från Almi Företagspartner och Vinnova för att fortsätta utvecklingen.

Tillsammans har vi tagit fram en prototyp av MyDrives, testat den med användare och fått värdefull feedback. Nu siktar vi mot att ta fram en Minimal Viable Product (MVP) för marknaden, som vi sedan kan fortsätta att testa och utveckla.

MyDrives är en molnbaserad prenumerationstjänst, som fungerar på både mobil, platta och andra enheter. Att tekniken är molnbaserad gör den enkel att skala upp efter behov och distribuera globalt.
Alexander Weiner, Everyone Test

Hur kan en app förbättra körlektioner?

MyDrives underlättar samarbetet mellan lärare, elev och handledare, samtidigt som vi väcker nyfikenhet, gör inlärningen roligare och utvecklar (en del av) framtidens körskoleutbildning.

Den digitala körassistenten är intuitiv, rolig att använda och fungerar på alla skärmar med uppkoppling.

Den digitala körassistenten

Till skillnad ifrån många traditionella program och appar för att lära sig teorin, hjälper vi körskolan att lära sina elever hur man faktiskt kör bil i trafiken. Vårt mål är att minska frustrationen och helt punktera känslan av att vilja ge upp.

Med MyDrives kortar du elevens resa mot ett eget körkort.

Våra vänner på Everyone Test
#

Feng Liu

»Jag brinner för datadriven teknik«

Han är en riktigt vass mjukvaruutvecklare, med trafiksäkerhet som sin främsta kompetens. Om han får välja själv så ligger titeln uppfinnare närmast till hands.

Säg hej till Feng Liu på LinkedIn

Patrik Andersson

»Jag älskar innovation!«

Jag drivs av ny teknik och lösa verkliga problem. Kan android utan och innan, utvecklat världens häftigaste VR-lösning och vill alltid ligga i framkant.

Kika in hos Patrik Andersson på LinkedIn