Vi lyfter din startup

Här får du ett ansikte på vårt Startup Business Team och vilka du kommer att få träffa, om vi ingår ett partnerskap för att hjälpa ditt företag och din innovation framåt.

Jag har en idé

Henrik Attefors

Han är en av grundarna till Biner brinner för entreprenörskap och förändringsarbete. Henrik är kreativ och förstår kundens perspektiv. Han är CEO för Biner Academy.

Marie Bredberg

Hon är vår Investment Manager och kommer att sätta sig in i dina utmaningar, din affärsidé och utvecklingsstegen. Marie ser möjligheter och trivs allra bäst utanför sin komfortzon.

Lars Lundgren

Han är en av grundarna till Biner och har alltid fokus på kunden. Hans första fråga är: vad har din produkt eller innovation för kundvärde? Lars är CEO för Biner Consulting.

Vi har också ett litet team med Startup Business Analysts

Karin Moberg

Hon är riktigt duktig på kravspecifikationer och upphandlingar. Karin har koll på detaljerna och drar nyttiga erfarenheter från sin bakgrund som produktägare i komplexa miljöer.

Fredrik Jalve

Han har arbetat i drygt tjugo år som projekt- och förändringsledare. Fredrik tillför strategi, struktur och planering till din startup. Han har ett metodiskt angreppssätt och förstår dina utmaningar som entreprenör.

Vi ser fram emot din ansökan och att få prata mer om din idé eller innovation

Marie Bredberg
Konsult

Jag har en idé och vill bli partner