Klassrumskurs AI för Ledare

fr. 13 995 SEK
exkl. moms

Datum och platser

Ämne
Artificiell Intelligens
AI är avancerade modeller som löser problem med stora datamängder. Exempel inkluderar språkmodeller och självkörande fordon. Utvecklingen påverkar vardagen och arbetsprocesser genom verktyg som chatbots. Användning av AI kan öka innovation, lönsamhet och ge konkurrensfördelar.

Kursdatum

Lokal

Biner
Lindholmspiren 7A
417 56 Göteborg Se karta

Lokal

United Spaces, Malmö
Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

Lokal

United Spaces, Waterfront Building
Klarabergsviadukten 63
10123 Stockholm Se karta

Få de verktyg du behöver för att kunna transformera din verksamhet med Artificiell Intelligens.
Vår kurs AI för ledare utrustar dig som chef och ledare med färdigheterna du behöver för att förstå och kunna applicera den nya teknikens möjligheter och fördelar i din organisation. Under kursen får du dyka ner i och skapa förståelse för grundläggande AI-koncept och tekniker såsom generativ AI, Machine Learning och Deep Learning och lära dig hur du skapar en genomtänkt AI-strategi för att tillämpa och implementera AI i din organisation.

I väldesignade utbildningsmoment och övningar kommer du att få all den kunskap du behöver. Efter kursen kommer du att ha god förståelse för Artificiell Intelligens, förstå tekniken bakom och hur AI bäst kan tillämpas för att ge dig och din organisation strategiska fördelar, ett effektivare arbetssätt och hur ni kan skapa affärsnytta och framgång med en ansvarsfull implementering av AI.

Navigera i AI-landskapet med förtroende

 • Få en konkurrensfördel: Utrusta dig med kunskapen och färdigheterna för att framgångsrikt leda din organisation i AI-eran.
 • Förstå grunderna inom AI: Känn dig trygg i din förståelse av nya begrepp och områden såsom maskininlärning, djupinlärning och generativ AI.
 • AI-trender och tillämpningar: Förstå de senaste trenderna och tillämpningarna av AI i dagens dynamiska affärslandskap.
 • Styrning, underhåll och säkerhet: Säkerställ och styr informationskvalitet, informationssäkerhet och ansvarsfull användning av AI i din organisation som överensstämmer med EU AI Act och dess regleringar.
 • Generativ AI i praktiken: Utforska de praktiska aspekterna av generativ AI, öva effektiv promting och upptäck ett brett utbud av användningsområden.

Utforma och genomföra AI-strategier

 • AI-beredskap: Förbered dig själv och din organisation för ett införande av AI genom en strategisk kartläggning av din organisations möjligheter, beredskap och vinster med att införa AI-tillämpningar.
 • Utforma AI-strategi: Lär dig att utforma strategi och konkreta planer för att integrera AI i din verksamhet eller produktområde.
 • Implementera AI i din organisation: Lär dig hur du genomför och realiserar AI-strategier i praktiken, genom att planera för framgångsrik implementering samt mäta och följa upp avkastningen på investeringen.

Simulera, lär och koppla ihop

 • Öva med praktiska case och scenarier: Delta i interaktiva övningar med praktiska scenarier som att genomföra AI-beredskapsbedömningar och skapa nya banbrytande AI-strategier för en organisation. Navigera genom flera iterationer i en implementation, och öva på att anpassa dig till ny information och öva på simuleringar.
 • Lär av andra: Dra nytta av den kollektiva kunskapen och erfarenheterna från dina kollegor och branschexperter under hela kursen.

Om kursen

AI för Ledare är en tvådagarskurs designad för chefer, ledare, projektledare, produktägare och dig i ledande position som söker efter att effektivt kunna navigera och leda i AI-landskapet.
Dag 1 fokuserar på grundläggande AI-koncept, generativ AI, styrning och strategisk beredskap. Dag 2 fördjupar sig i att utforma och genomföra AI-strategier genom interaktiva workshops, och tillhandahåller praktiska insikter för ansvarsfull AI-implementering i linje med organisationsmål.

Deltagarna kommer att engageras i praktiska scenarier, nätverksmöjligheter och drar även nytta av insikter från branschexperter och gemensamt lärande under hela kursen. Genom att delta i denna kurs får du kunskapen och färdigheterna som krävs för att kunna ge dig och din organisation strategiska fördelar och ett effektivare arbetssätt tillsammans med AI.

Om AI

AI är en samlingsbenämning för en mängd avancerade matematiska modeller som använder stora datamängder för att lösa komplexa problem. Språkmodeller, datorseende och expertsystem är bara några exempel på dessa modeller som möjliggör allt från självkörande fordon till röstigenkänning. Utvecklingen inom AI fortsätter att accelerera och påverkar också vår vardag eftersom nya verktyg möjliggör effektivare arbetsprocesser. Chatbots och språkmodeller hjälper oss till exempel att navigera intern information, vilket skapar nya möjligheter för effektivisering och förenkling. Genom att förstå och använda AI-teknik kommer du att kunna leda din organisation i att påskynda innovation, öka lönsamheten och minska kostnader, vilket ger en klar konkurrensfördel.

Vad kommer jag att lära mig?

 • AI-grunder: Utforska grundläggande koncept, inklusive AI-teori, maskininlärning, djupinlärning, grundmodeller, AI i molnet och AI-plattformar.
 • Generativ AI: Förstå tillämpningar och användningsfall för generativ AI, med fokus på effektiv promptning.
 • Styrning och säkerhet: Navigera ansvarsfull AI-implementering, täckande dataskydd (GDPR), säkerhet, den nya EU AI-lagen och etiska dimensioner.
 • Organisation och ekonomi: Hur kan vi förbereda en organisation för AI? Förstå vilka roller som krävs för att ta kunskapssteget för att kunna kapitalisera på AI. Få en översikt av vad AI-lösningar kostar.
 • Utforma och genomföra en AI-strategi: Utveckla strategier för att integrera AI i din affärskontext, med beaktande av beredskap, effektivitet och affärsvärde med AI.

Efter kursen kommer du att kunna:

 • Förstå hur AI påverkar din organisation och roller.
 • Hjälpa din organisation att ta steg och implementera banbrytande AI-kapaciteter.
 • Leda effektivt i AI-landskapet.
 • Utforma och genomföra AI-strategier.
 • Arbeta med generativ AI.
 • Navigera de många dimensionerna av AI-strategi.
 • Lägga till affärsvärde och skapa konkurrensfördel med AI.
 • Kartlägga hur redo din organisation är för att jobba med AI.

Träffa din kursledare

Daniel Bjarsch

Kursledare & Konsult

Med sin stora erfarenhet inom arkitektur samt agila metoder och processer kan han sätta in saker i ett större sammanhang och belysa kursinnehållet ur en mer praktisk synvinkel. Daniel har en djup kunskap inom flera områden, han är teoretiskt kunnig och bra på att omsätta det teoretiska till det praktiska. Daniel är en väldigt uppskattad och engagerad kursledare som på ett tydligt sätt förklarar och inspirerar inom ämnet.

Kursledare

Hampus Dahlin

Konsult/Kursledare

Hampus har bevisad erfarenhet inom utbildning genom hans år som privatlärare, konsult, agil coach, och ingenjör. De senaste åren så har han arbetat inom såväl det offentliga som för små och stora privata aktörer. Med bakgrund och erfarenhet inom allt ifrån affärsutveckling och agilitet till mjukvaruutveckling och AI är Hampus van vid att lära ut inom en bredd av ämnen. Som utbildare ser Hampus stort värde i diskussioner mellan deltagare och tror starkt på välfaciliterat kollaborativt lärande.

Kursledare

Anmäl dig

AI för Ledare
fr. 13 995 SEK exkl. moms

Så här funkar det

Välj ett datum och antal deltagare. I kassan kan du betala med kort eller faktura.

Har du en rabattkod? I så fall anger du den i kundvagnen (första steget)..

Göteborg
6
mars
2 dagar
Göteborg
6 mars 2024 – 7 mars 2024
09:00 – 17:00
Kursledare: Hampus Dahlin
13 995 SEK
15 platser kvar
9
apr.
2 dagar
Göteborg
9 apr. 2024 – 10 apr. 2024
09:00 – 17:00
Kursledare: Martin Sylvesten
13 995 SEK
20 platser kvar
7
maj
2 dagar
Göteborg
7 maj 2024 – 8 maj 2024
09:00 – 17:00
Kursledare: Hampus Dahlin
13 995 SEK
20 platser kvar
3
juni
2 dagar
Göteborg
3 juni 2024 – 4 juni 2024
09:00 – 17:00
Kursledare: Hampus Dahlin
13 995 SEK
20 platser kvar
Malmö
17
apr.
2 dagar
Malmö
17 apr. 2024 – 18 apr. 2024
09:00 – 17:00
Kursledare: Matthias Reinhold
13 995 SEK
20 platser kvar
21
maj
2 dagar
Malmö
21 maj 2024 – 22 maj 2024
09:00 – 17:00
Kursledare: Matthias Reinhold
13 995 SEK
20 platser kvar
18
juni
2 dagar
Malmö
18 juni 2024 – 19 juni 2024
09:00 – 17:00
Kursledare: Martin Sylvesten
13 995 SEK
20 platser kvar
Stockholm
26
mars
2 dagar
Stockholm
26 mars 2024 – 27 mars 2024
09:00 – 17:00
Kursledare: Hampus Dahlin
13 995 SEK
20 platser kvar
23
apr.
2 dagar
Stockholm
23 apr. 2024 – 24 apr. 2024
09:00 – 17:00
Kursledare: Daniel Bjarsch
13 995 SEK
20 platser kvar
14
maj
2 dagar
Stockholm
14 maj 2024 – 15 maj 2024
09:00 – 17:00
Kursledare: Hampus Dahlin
13 995 SEK
20 platser kvar
11
juni
2 dagar
Stockholm
11 juni 2024 – 12 juni 2024
09:00 – 17:00
Kursledare: Matthias Reinhold
13 995 SEK
20 platser kvar

Du kanske också är intresserad av