Vår partner Menyoo

»Vi utvecklar en plattform för digitala beställningar och vänder oss till restauranger som vill jobba effektivare och öka lönsamheten.

Menyoo ger restaurangen kontroll över sitt varumärke och sin marknadsföring – utan den höga kostnaden att ta fram sin egen app. På så sätt kan restaurangen också bygga lojalitet med sina egna kunder.«

Vår partner Menyoo vill sätta en ny standard för beställningar på caféer och restauranger. De tror att digitala beställningar kommer att bli självklart i branschen inom kort, men tycker inte att gästernas upplevelse av restaurangbesöket ska behöva offras i digitaliseringen. Menyoo ska ge gästerna en fantastisk digital beställningsupplevelse.

Menyoo är en SaaS-produkt och appen täcker alla kanaler, men självbetjäning på plats i restaurangen ligger i fokus. Beställningen sker i gästens mobil och för att restaurangen ska kunna hantera sina ordrar effektivt har Menyoo en smart köksdisplay – som även kan kommunicera status på beställningen tillbaka till gästens mobil i realtid.

Det finns mycket värde här – både ökad kundnöjdhet och pengar som restaurangen sparar. Vi tror dessutom att den traditionella notan och kassan kommer att försvinna helt i en nära framtid.
Ki Sandholm, Menyoo

Biner Startup Partner

Vi har klivit in som en aktiv partner, där vi bland annat finansierar produktutveckling och bistår teamet bakom Menyoo med entreprenörscoaching och konsultation kring styrelse och investeringsbeslut.

Som ett första steg har vi tillsammans med Menyoo säkrat stöd från Almi, för att validera och fortsätta utveckla både konceptet och produkten.

Hur beställer du en burgare, anpassar din sushi eller lägger till något på din favoritpizza? Hur beställer du i salladsbaren, tacobaren eller tapasstället? Varje restaurangs erbjudande är unikt och blir en del av gästens upplevelse, men ingen annan mjukvarulösning tar tillvara på det.
Tim Kinali, Menyoo

Ännu en app för restauranger?

Det som gör Menyoo helt unikt är fokuset på att designa en fantastisk beställningsupplevelse och skapa helt nya möjligheter för digitala menyerbjudanden.

Restaurangen kan aktivera specialiserade tillägg, som förändrar hur specifika menyer eller maträtter ser ut och fungerar. På så sätt får gästerna alltid den absolut bästa kundupplevelsen – oavsett restaurangkategori.

Gästerna kan mixa, matcha, anpassa och byta ingredienser i menyerbjudanden på ett inspirerande sätt. Föreställ dig att du beställer sushi i en visuell vy, där du kan dra och släppa dina favoritbitar på tallriken.

I backloggen finns också tillägg för att bygga sin egen pizza eller göra sin egen sallad. Möjligheterna är närmast oändliga.

Vi har en väldigt kraftfull och helt unik lösning, som gör att vi kan skapa visuella och interaktiva gränssnitt – skräddarsydda för varje kategori av mat eller typ av restaurang. Och vi kan fylla på vår katalog med nya tillägg över tid.
Yeu-Kang Hua, Menyoo

Våra vänner på Menyoo #

Yeu-Kang Hua

Kang på LinkedIn

Tim Kinali

Tim på LinkedIn

Ki Sandholm

Ki på LinkedIn