Seminarie Biners Sommarlunch - 2024

Gratis

Datum och platser

Kursdatum

Lokal

Biner
Lindholmspiren 7A
417 56 Göteborg Se karta

Välkommen till en lunch tillsammans med oss på Biner! Den 18 juni bjuder vi på mat signerad mästerkocken Calle Kock och inspirerande gästtalare i form av Tommy Ivarsson. Ett tillfälle som ger oss en möjlighet att uttrycka vår tacksamhet gentemot er som kunder och partners, diskutera den närmsta framtiden samt våra planer för halvår två.


Agenda:

11:30 - 12:00 Välkomstmingel
12:00 - 13:00 Lunch och inspirerande föreläsning av Tommy Ivarsson
13:00 - 13:15 Diskussion

Detta är ett slutet event med begränsat antal platser, registrera dig så fort som möjligt för att säkra din plats.

Tommy Ivarsson

Den dynamiska entreprenören, författaren och föreläsaren som har skapat förmågan att hitta glädjen mitt i livets utmaningar. Energiknippet, serieentreprenören och företagaren har byggt upp flera tillväxtbolag, både som ägare, delägare och på senare år även som affärsstrategisk rådgivare i ytterligare bolag.

Tillsammans får vi under vår gemensamma lunch uppleva hans kraftfulla budskap och inspireras av hans vägledning genom livets utmaningar. Han kommer att ta med oss på en resa genom vilja, ambition och självrannsakan, med en unik blandning av humor och ärlighet. Hans berättelse har inte bara berört lyssnare och läsare, utan också inspirerat och motiverat människor i alla skeden av sina liv.

Tommy blev känd för den bredare publiken som Sommarvärd i Sommar i P1 2017, där han öppet delade med sig av sina erfarenheter som företagare samtidigt som han hanterade sin sons sjukdom. Som medgrundare till Jontefondens Insamlingsstiftelse, har han visat sitt engagemang för att stödja barn och ungdomar genom organtransplantationer och hur man kan hitta energin när det blåser.

Calle Kock

Under lunchen serveras mat tillagad av Calle Kock som med 25 års erfarenhet som kock och har arbetat på flera restauranger, varit köksmästare i Alperna och kock på en båt i Medelhavet. Han är också utbildad yrkesofficer med fokus på militära köket och har tävlat i matlagning internationellt, vunnit flera priser, inklusive guld i Matlagnings-VM. Carl har även grundat ITH Gastronomi och Calle Kock.

Anmäl dig

Biners Sommarlunch - 2024
Gratis
Göteborg
18
juni
1 dag
Göteborg
18 juni 2024
11:30 – 13:00
0 SEK
32 platser kvar